2777
2789
عنوان

پودر ساشه

3738 بازدید | 12 پست

تو اینستا دیدم یه پیجی پودر کلاژن میفروشه‌. ۲۰ تا دونه ۳۷۷. اما خیلی فایده داره.از ترک پوست گرفته تا جوانسازی ‌. تو رضایتا خیلیا گفته بودن خط لبخندشون پر شده.🥺 کسی استفاده کرده ؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام دوست عزیزم من تاثیرشو دیدم خودمم میفروشم خیلی رو پوست تاثیر داره یه نوع مکمل خوراکی بدون ضرر فق ...

سلام 🌺 قیمتش همینه؟ خیلی گرونه.

مخصوصاً اینکه من اینستا پرسیدم گفتن فقط تا وقتی که مصرف میشه اثر داره :( با این شرایط اقتصادی نمیشه زود به زود خرید. 

سلام 🌺 قیمتش همینه؟ خیلی گرونه. مخصوصاً اینکه من اینستا پرسیدم گفتن فقط تا وقتی که مصرف میشه اثر د ...

برات گذاشتم قیمت محصول خودمو بسته مال ما ۳۰تا به صرفه تره نه دروغه تا وقتی مصرف بشه اثرش می مونه فقط برای نتایج بهتر ۲دوره یا ۳دوره استفاده کنی خیلی بهتره

برات گذاشتم قیمت محصول خودمو بسته مال ما ۳۰تا به صرفه تره نه دروغه تا وقتی مصرف بشه اثرش می مونه فقط ...

اینطوری خیلی خوبه😍امیدوار شدم.

اما فعلا نمیتونم بخرم. چند ماه دیگه بخوام تهیه کنم همینجا میتونم بهتون پیام بدم؟؟ پیج اینستا دارین؟

اینطوری خیلی خوبه😍امیدوار شدم. اما فعلا نمیتونم بخرم. چند ماه دیگه بخوام تهیه کنم همینجا میتونم به ...

09168707845عزیزم این شمارمه اسمم هانیه س تو واتساپ بهم پیام بده سیوت کنم داشته باشیم هرموقع بخوای در خدمتتم برات عکس و چی میفرستم خودت ببینی