2777
2789
عنوان

خاستگار

341 بازدید | 16 پست

یه خاستگار دارم خیلی از چهرش و قدش و موقعیتش خوشم اومده اما من قدم یکم کوتاهه و اون خیلی بلنده یعنی من ۱۵۷ ون ۱۹۰بنظرتون منو ببینه قبول میکمه؟ چهرم قشنگه فقط مشکل قدمه🥺

علف باید به دهن بزی شیرین بیاد 😁

ایشالا هر چی خیره پیش بیاد 

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب معرفیمون کردن بهشون که اشنا بشیم اگ از هم خوشمون اومد

خب ایشون خواستگار نیست هنوز تازه قراره اشنا بشید بعدا میشه خواستگار . 

قد جز معیار های مهم ازدواج نیست که ‌ 

اخلاق خانواده تحصیلات و شغل و.‌‌... خیلی مهم ترن اگر تو بقیه چیزا سازگار باشید فکر نکنم قد خیلی مهم باشه

خب ایشون خواستگار نیست هنوز تازه قراره اشنا بشید بعدا میشه خواستگار .  قد جز معیار های مهم ازد ...

خب اره دیگ من گفتم خاستگار که بیاید نظر بدید .. خوب درسته تحصیلاتمون دوتامون لیسانسیم خانواده دار هستم و از نظر فرهنگی بهم نزدیکیم فقط یکم به قده فکر میکنم دوس ندارم چون اختلاف قد داریم نه بشنوم چون همون گزینه ایی ک میخام🥺

باید چیکار کنم ایراد نگیرن😂

خب قد تنها چیزیه که نمیشه تغییرش داد کاری نمیتونی بکنی ولی اگه خودت نقطه ضعف نشون بدی اونام ایراد میگیرن ولی اعتماد بنفس داشته باشی کسی حق نداره بهت بی احترامی کنه ولی بنظرم اگه خودت راحت نیستی و هی میخوای با پاشنه بلند باشی نمیشه خودتو جوری که هستی بپذیر بخاطر اونا خودتو عوض نکن حالا شاید اونام ایرادی نگرفتن عزیزم ❤

خب اره دیگ من گفتم خاستگار که بیاید نظر بدید .. خوب درسته تحصیلاتمون دوتامون لیسانسیم خانواده دار هس ...

نگران نباش عزیزم . انشالله ک جور بشه 

اگرم نشد دنیا ک تموم نشده یه خواستگار بوده و نبوده . یکی دیگه .