2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

😂 دلبر جانان 😂🗿

😂😂😂😂

👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃                                          

من مریضم 😥دوهفته پیش خودمو و دخترام کرونا گرفتیم خوب شدیم حالا دوباره سرما خوردم و رفتم دکتر سرم و......  حالا برام دعا کنین دخترا و شوهرم از من نگیرن واقعا دیگه جون ندارم😭😭😭😭😭😭

چیزیت نمیشه نگران نباش.

تو دلداری نده😂😂

👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃                                          
سلام  خوش امدی  یه جمله ی سنگین بگو طوری که کمرم رگ به رگ شه 😂🗿

اونجور جمله ای ندارم یه خاطره تعریف میکنم که بخدا کلمه به کلمه اش اتفاق افتاد🤦‍♀️

تو عروسی دخترداییم طبق گرفته بودم رو سرم یهو تو حیاط پام رفت تو کنتور اب و رفتم پایین

کاش،میفتادم یهو پنجاه سانت کوتاه شدم😄

اهنگ و اینا یهو وایساد🤦‍♀️ سریع خودمو جمع جور کردم و رفتم

فرداش ک خونه داییم بودیم یهو مادر داماد اومد اونجا گفت اون دختره ک پاش رفت تو کنتور خوبه؟

😐

دلم خوش بود شاید نشناختن منو

تازه بعد چند سال ک رفتم خونه داییم و اون زنه رو دیدم گفت عه

تو همونی که تو عروسی پسرم پات رفت تو کنتور؟

😐😐

گفتم بله

تازه مامانم کلی بعد اون رفت خونه داییم مادر پسره بازم احوالمو از مامانم گرفت گفت دخترت که پاش تو کنتور چطوره چکار میکنه

یعنی رسوای عالمم کرد😄😄