2821
2789
عنوان

مرز باز شده

202 بازدید | 17 پست

سلام خشگلا برای اربعین مرز باز شده؟

قله سابقم 🥰.....فکر می‌کنی که ضعیفی؟                             تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نچ

اخه الان یکی لایو گذاشت تو کربلا گفت بازشده

قله سابقم 🥰.....فکر می‌کنی که ضعیفی؟                             تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!

فعلا که نه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
فعلا که نه

به نظرتون باز میشه؟

به نظرتون باز میشه؟

نمیدونم اوضاع به چه صورت قراره بشه

اما امسال خیلی زوار میره عراق

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
چطور اینقد زود امن شد  امروز بعدظهذ که تو تی نی سایت میگفتن هشتصد تا زخمی شدن

ریس شون معذرت ۸واهی کرده گفته اگ امن نشه تعصب غذا میکنم سیستانی هم گفته حرمت محرم  رو نگه دارین واینجوری حرفا

خدایا ابر میفرستی بارون نمیدی؟خوبه منم وضو بگیرم نماز نخونم؟😕

خالم سلامت پزشکی هفته دیگه میخوان برن 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792