2777
2789
عنوان

دستاش....😈🔥

1586 بازدید | 12 پست

دستاشم این شکلی بود نامرد🤣💔

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

یه جوری میگن رگدار انگار تو بدن ما با سطل خون جابه جا میشه حالا از ما برجسته‌ نیست دلیل بر نبود رگ که نیست💔😂😵‍💫

ولی من اگه مخترع بودم یه موبایلی اختراع میکردم که وقتی ضربان قلبت وایمیسه، بطور خودکار منفجر بشه😂ستار العیوب فقط هودی، هم شکم رو کوچیک نشون میده، هم پهلو ها اصن دیده نمی‌شه///😂😂

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

نه تو مردا جذاب نیست😬

روح آدمی ممکن است با یکی از این سه ویران شود: با آنچه دیگران در حق تو میکنند، با آنچه دیگران وادارت میکنند در حق خودت بکنی و با آنچه خودت داوطلبانه با خودت میکنی.(کتاب هیاهوی زمان)

دستای منم این شکلیه لاغر و استخوانی،از نظر من جذابیت ندارع😐💔

قشنگهههههه😈❤️

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
نه تو مردا جذاب نیست😬

وایییییی من خیلییییی دوس‌دارم دست عشقم دقیقا همین شکلی بود 🥲‌‌‌‌‌‌سفید و‌ انگشتای کشیده و رگ رگی اینقدر قشنگ بود 🥲

یه جوری میگن رگدار انگار تو بدن ما با سطل خون جابه جا میشه حالا از ما برجسته‌ نیست دلیل بر نبود رگ ک ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

برا دختر نه زیاد 🥺

همه چی قشنگه برا دختر🥰 

یه نظر بده من واسه تولد پارتنرم چی بگیرم دستاش همین شکلیه بنظرت چه انگشتری میاد بهش

اینا خیلی خفنن اگر از این سبکا خوشش بیاد البته