2777
2789
عنوان

طلسم و دعا

179 بازدید | 14 پست

الان یه تاپیک اینجا در مورد دعا  و طلسم دیدم.نمی دونید چه طلسمای وحشتناکی چه کارایی میکنن،من مدت مدیدی،شک شدیدی کردم که برامون طلسم کرفتن.واقعا چون خیلیییی سیگنالهای مشکوکی میگیرم.خیلیییی.از همه نظر،فکر کنید که هر آنچه در زندگی بهترینش رو داشتم و درش موفق و زبانزد بودم مثل موفقیت تحصیلی و شغلی و استعدادی و هوش و... همگی با یه سری موانع از هزار جهت نابود شد.روابطم و افرادی که توی زندگیمن بهترین بودن یا اخلاقای بی نظیری داشتن رابطم با همشون به طرز عجیبی به خرابی کشیده شد و همش از هیچ بدترین ها پیش اومد.هم افرادی که اهل اینکارا هستن زیاده دورم،هم حسود،اتفاقات دیگه هم برام افتاده که شکمو بیشتر میکنه یه سری چیزایی که میتونه ماورایی باشه،به نظرتون چکار کنم.چطور بفهم کی دقیقا چه کار کرده و راه حلش چیه؟

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

طلسم و دعانویسی چیزی جز یک خرافه ابلهانه و مضحک نیست و هیچ حقیقتی نداره 

اندازه یک نخود منطق داشته باشین 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دعا و طلسم که وجود داره شاید ما ندیده باشیم 

مادرم میگفت خواهرم وقتی کوچیک بود خیلی قشنگ و خوش زبون بود البته الان هم هست یدفعه دیدیم بچه لال شده اصلا نمیتونه خرف بزنه گفتن واسش دعا کردن

گفت مادربزرگم رفت یکی رو پیدا کرد همونجا دارو باطل کرد خواهرم تو خونه خوب شد

خدا لعنتشون کنه  سر خودشون مطمعنن باش میاد  من که می‌شینم و پا میشم نفرینشون میکنم

منم.میدونی کسی که اون طلسمو آورده بود برا فک میکرد من نمیدونم اونه بهم هی میگفت حلالم کن حلالم کن نگو سرطان معده داره الان معدشو دراوردن خدا جای حق نشسته انشالله بیشتر از اون بلا سرش بیاد

طلسم و دعانویسی چیزی جز یک خرافه ابلهانه و مضحک نیست و هیچ حقیقتی نداره  اندازه یک نخود منطق د ...

کاملا هم هست انقدر شواهد براش وجود داره که کاملا منطقی و علمیه😁

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
کاملا هم هست انقدر شواهد براش وجود داره که کاملا منطقی و علمیه😁

شما رو به خدایی که بهش باور داری قسم میدم که اون دلیل علمی و منطقی رو بیارین، خواهش میکنم 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
2790
2778
2791
2779
2792