2777
2789
باز شد😍

مگه نگفتن تکذیب شد؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا؟داعش؟آخه میگن شورش شده فقط مگه داعش هنوز هست خدا لعنتشون کنه

⚫️ داعش تعدادی از مناطق عراق را به دست گرفت

🔹پس از ۴ ساعت از عقب نشینی نیروهای سرایاالسلام(وابسته به جریان صدر) از سامرا و آمدن به بغداد ، هسته های گروه تروریستی داعش به تعدادی از مناطق در ۳ کیلومتری سامرا تسلط يافته‌اند.

🔹سپاه بدر و وعدالله در حال اعزام نیرو به محل جهت پر کردن خلا امنیتی به وجود آمده هستند.

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻
باز شد هم مهران هم شلمچه نیم ساعته باز شده

خدا رو شکر 

انشاالله قسمت ما هم بشه 

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻
⚫️ داعش تعدادی از مناطق عراق را به دست گرفت 🔹پس از ۴ ساعت از عقب نشینی نیروهای سرایاالسلام(وابسته ...

این مال امروز صبحه که بعدا هم تکذیب شد تو تلگرام منتشر شده بود.  کل مشکل طرفدارای صدر بود که بعد از سخنرانیش جمع کردن رفتن

این مال امروز صبحه که بعدا هم تکذیب شد تو تلگرام منتشر شده بود.  کل مشکل طرفدارای صدر بود که بع ...

خدا رو شکر که شایعه بوده 

خیلی ناراحت بودم 

خیلی حس بدی بهم داد 

الان حالمو خوب کردی

چشمت به گنبد آقا امام حسین(ع) افتاد دعام کن