2777
2789
عنوان

رشته حسابداری چطوریه؟

1714 بازدید | 43 پست

فقط کسایی ک اطلاع دارن وخوندن خاهشا بگن 

ریاضیش زیاده؟چطوره؟یه عده میگن فقط حساب وکتاب وفرموله موندم توش

تیـکرتولـدیڪسالگـی قنـدمـامـان🧿💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ریاضی نداره همون چهار عمل اصلی ضرب جمع تفریق و منهاس ولی تحلیلی هسش...ازون مهمتر فرمولی...من حسابداری خوندم 

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن

ریاضی که میگن نه مثل مثلا اول ذبیرستان یادوره راهنمایی،بنظرم شیرینه حساب وکتاب کردنش

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

ریاضی خاصی نداره

بیا پول توشه  

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

ریاضی یک و دو داری ک ریاضی یک همون ریاضی دبیرستانه ریاضی یه ذره پیشرفته تره ولی یادمیگیری امار هم داری یک و دو در کل بستگی ب استادت داره ک نمره بده اگه یادنگیری تاثیر خاصی روت نمیزاره فقط اصول حسابذاری و حسابداری میانه و ...مهمه ک اونم ی حالت فهمیدنی و فرمولی داره در کل رشته خوبیه بستگی ب خودتم داره 

این همه برات نوشتم ی دعای خیر برام بکن ک همسرم از اعتیاد در بیادو دیگ سمتش نذه 

برای حاجتم یه حمد میخونین؟اگ خوندین لایک کنید منم میخونم ❤😔

اگه درس خون باشی خوبه بیشتر درسهاش حساب و کتابه البته با ماشین حساب سر و کار داری برا من آسون بود ولی بچه دار شدم ادامه ندادم ولی  برای آینده کاری سخته شغل پیدا کنی مگر پارتی داشته باشی ولی اگه کار پیدا کنی درامد خوبی داره 

همه گویند به امید ظهورش صلواتکاش این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلواتاللّهم عجّل لولیک الفرج

من رشتم حسابداری جانم ریاضی عمومی ۳ تا داره تحقیق در عملیات داره که از ریاضی سخت تره تخصیصیه آماو احتمال ۱ و ۲ حسابداری مالی ۱ و ۲ داره وکلی دروس دیگه تخصصی که همشون فرمول مخصوص دارن

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

من رشتم حسابداری جانم ریاضی عمومی ۳ تا داره تحقیق در عملیات داره که از ریاضی سخت تره تخصیصیه آماو اح ...

انصارا رشته سنگینیه...بخصوص مدیریت مالی ۱ و ۲

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
من رشتم حسابداری جانم ریاضی عمومی ۳ تا داره تحقیق در عملیات داره که از ریاضی سخت تره تخصیصیه آماو اح ...

من مشکلم باریاضیشه من اصلا مخ ریاصیم خوب نیست موندم چیکاکنم

تیـکرتولـدیڪسالگـی قنـدمـامـان🧿💙

سلام من نخوندم ولی یکی از بستگان نزدیکم خونده و کاملا رشتشو میشناسم

ریاضی به لون صورت نداره 

ریاضی ۱ و ۲ داره ، ریاضی یک در حد ریاضی دبیزرستانه( البته اگه تجربی هستی) انتگرال و مشتق و .. داره 

ریاضی دوو یخورده سخت تر یعنی مثل ریاضی یک نیست و مباحثش کلا از دبیرستان جداست  

درکل ریاضی انچنانی نداره فقط حساب و کتابِ

رشته ی بسیار عالی با درامد فوق العاده فقط نیاز به پشتکار داره ب حرف کسایی که میگن کار نداره و .. گوش نده

موفق باشی