2821
2789
عنوان

همسایه بد

262 بازدید | 13 پست

ما دوتا همسایه داریم عین پدرومادرشون کلفت((نوکر))هستن بیچاره ها(شوهرش سارقه اما مثلا چیزی در حد چراغ ماشین آینه ) اما بچه هاشون انگار پول دسترنج مامانش بهشون قدرت و نیرو میده به ما آسیب میزنن شیشه ماشین میشکونن آشغال میریزن آخه تا بلایی سرشون نیاریم که نباید اینکارا رو بکنن

با زن و دختر و خیلی بدحجاب سر کوچه میشینن با یه زنجیر

زناشون البته

آدم روش نمیشه بیرون بره

چیکار کنیم بنظرتون🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨

(کاربر آقا هستم) هرکس که بهم حرف بد نزنه یا اذیت نکنه میتونه ی ساندویچ برداره🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کدوم محله اید؟    

لرستان

(کاربر آقا هستم) هرکس که بهم حرف بد نزنه یا اذیت نکنه میتونه ی ساندویچ برداره🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯

بستگی به محیطی داره که زندگی میکنی ماهم همسایه خوبی نداریم پشت سر ادم غیبت میکنن بد همو میگن بهم دیگه ادم های اذیت کارین پسراشون مرداشون خیلی هیز عوضین دوست دارم از اینجا بریم نه با کسی رفت امد میکنیم و نه صحبت 

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد
ما هم همسایه بد داریم خیلی اذیت میکنن شکایت کردیم 

دخترش آشغال میریزه در خونمون انقد بدم میاد ازششش اونوقت قیافش شبیه پشه هست دختره

بستگی به محیطی داره که زندگی میکنی ماهم همسایه خوبی نداریم پشت سر ادم غیبت میکنن بد همو میگن بهم دیگ ...

بعضی همسایه ها مشکلل از مادرشون بوده

ما قبلا محله خیلی خوبی بودیم یهو چیزا گروه شد اومدین این محله

خونه برای خودشون هست یا مستاجر هستن

مستاجرن ولی ۵ساله توخونه ان

فکر کردم تهرانی خب شکایت کنید اگه همه محله عاسی هستن اتفاقا ما تهرانیم همسایه کناریمون لرستانیه خودش ...

❤❤❤

به صاحبخونه بگید بیرون کنه 

اره شاید گفتم

بعضی همسایه ها مشکلل از مادرشون بوده ما قبلا محله خیلی خوبی بودیم یهو چیزا گروه شد اومدین این محله

یسریا نه تربیت درستی دارن مثل همین بچه هایی که گفتی نه فرهنگ اشغالم میریزن و مثل ادم های اینجا خیلی بیخودن پشت بقیه حرف میزنن کاریش نمیشه کرد مگه بشینی زندگیتو کنی شرایطش بود ادم اون محله و ادم هاشو ترک کنه راحت شه 

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد