2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی

229 بازدید | 26 پست

بچه ها دیشب هم تاپیک زدم.....دیشب قرص اورژانسی مصرف کردم حدود یکساعت قبلش هم آزیترومایسین خورده بودم اینجا که پرسیدم گفتن تداخل داره و آزیترومایسین اثر اورژانسی رو از بین میبره حالا صبح رفتم مرکز بهداشت پرسیدم میگه باهم تداخل نداره ولی خودم میترسم به نظرتون الان باز قرص اورژانسی بخورم تو رو خدا خواهش میکنم راهنماییم کنید😭🙏

تا 72ساعت میتونی بخوری 

دیشب خوردم میترسم اثر نکرده باشه الانم بخورم باز یکی میگفت باید حداقل از مصرف آزیترومایسین 24 ساعت گذشته باشه موندم دوباره بخورم فایده نداشته باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیشب خوردم میترسم اثر نکرده باشه الانم بخورم باز یکی میگفت باید حداقل از مصرف آزیترومایسین 24 ساعت گ ...

ن فایده داره بخور آزیترومایسین یا هر دارو عفونتی ک بخوری اثر قرص بارداری و اورژانسی رو ازبین میبره 

ن فایده داره بخور آزیترومایسین یا هر دارو عفونتی ک بخوری اثر قرص بارداری و اورژانسی رو ازبین میبره&n ...

من اورژانسی نداشتم بلافاصله بعد رابطه محافظت نشده 4تا ال دی خوردم برا 12ساعت بعدی سه تا بیشتر ال دی ندارم  برم باز بخرم یا کافیع؟؟تنبلی تخدان دارم اما نمیخوام ریسک کنم 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

من اورژانسی نداشتم بلافاصله بعد رابطه محافظت نشده 4تا ال دی خوردم برا 12ساعت بعدی سه تا بیشتر ال دی ...

عزیزم اگه بچه نمیخای حتما باید 4تا باشع یکی دیگه بخر گلم تا با اون چهارتا ک خوردی اتر داشته باشع