qwerrhffvmlgcv مدیر استارتر عضویت: 1401/05/08 تعداد پست: 946 عنوان پلی کستیک 58 بازدید | 9 پست سلام روزتون بخیر من تنبلی تخمدان دارم کسی میدونه کدوم دکتر خوبه؟ 1401/06/08 | 12:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
imsarah عضویت: 1400/10/02 تعداد پست: 277 سلام خانم فلورا تاجیکمجازی میتونید باهاشون در ارتباط باشید من خودم و مامانم باهام از برنامههای ایشون استفاده میکنیم مامانم جواب گرفته ولی من هنوز نه نمیدونم چرا وقتی بهمون خوش میگذره عقربههای ساعت هیجانزده میشن:/
farart عضویت: 1401/04/06 تعداد پست: 976 اگ تهران هستید دکتر سیده فاطمه سیدی عالیه.مطب تهرانپارس دارن توی قرچک هم دارن میشه برای رسیدن به عشقم و خواسته هامون یه صلوات بفرستی؟😔😍😘😭😭😭😭😭😭💔🖤
qwerrhffvmlgcv مدیر استارتر عضویت: 1401/05/08 تعداد پست: 946 سلام خانم فلورا تاجیک مجازی میتونید باهاشون در ارتباط باشید من خودم و مامانم باهام از برنامه ... تعریفشون زیاد شنیدم چ قرص های برا تنبلی میدم مطبشون میدونید کجاست
imsarah عضویت: 1400/10/02 تعداد پست: 277 تعریفشون زیاد شنیدم چ قرص های برا تنبلی میدم مطبشون میدونید کجاست نه قرص نمیدن با اصلاح سبک زندگی مشکل رو حل میکنن تو پیجشون نوشتن فکر کنم ایدی پیجشون @bardari_flora نمیدونم چرا وقتی بهمون خوش میگذره عقربههای ساعت هیجانزده میشن:/
qwerrhffvmlgcv مدیر استارتر عضویت: 1401/05/08 تعداد پست: 946 اگ تهران هستید دکتر سیده فاطمه سیدی عالیه. مطب تهرانپارس دارن توی قرچک هم دارن براتنبلی تخمدان؟اخه خیلی دوره ازم من استاد معینم
qwerrhffvmlgcv مدیر استارتر عضویت: 1401/05/08 تعداد پست: 946 نه قرص نمیدن با اصلاح سبک زندگی مشکل رو حل میکنن تو پیجشون نوشتن فکر کنم ایدی پیجشون ... ع ینی جواب میده چرا حس میکنم حتما باید دارو آدم خوب کنه😂
farart عضویت: 1401/04/06 تعداد پست: 976 براتنبلی تخمدان؟اخه خیلی دوره ازم من استاد معینم ببین رو دست دکتر سیدی ندیدم.با مترو برو واس مریضی طرف از خوزستان میاد تهران شما نهایت یک ساعت فاصله داریپی بیماری رو بگیر حتماااا نزار ریشه پیدا کنه میشه برای رسیدن به عشقم و خواسته هامون یه صلوات بفرستی؟😔😍😘😭😭😭😭😭😭💔🖤
qwerrhffvmlgcv مدیر استارتر عضویت: 1401/05/08 تعداد پست: 946 ببین رو دست دکتر سیدی ندیدم. با مترو برو واس مریضی طرف از خوزستان میاد تهران شما نهایت یک سا ... بله ممنون ی بار دیگ اسم دکترتونو میشه بگید ممنونم اگ مطمین باشم خوب میکنه تنبلیم رو حتما میرم پیشش من تاالان تعریف نیره سید مقدم زیاد شنیدم
farart عضویت: 1401/04/06 تعداد پست: 976 بله ممنون ی بار دیگ اسم دکترتونو میشه بگید ممنونم اگ مطمین باشم خوب میکنه تنبلیم رو حتما میرم پیشش ... خواهش میکنم عزیزم🧡فوق تخصص زنان و زایمان و .... دکتر سیده فاطمه سیدی .تهران پارس و قرچک مطب دارن میشه برای رسیدن به عشقم و خواسته هامون یه صلوات بفرستی؟😔😍😘😭😭😭😭😭😭💔🖤