دوستان یه پودر یا قرصی که فقط صورتو چاق کنه معرفی میکنین
خڋاݕڔٰاےِݦݧْڬٰاڣٖیښٺ❤️دیدن لبخند آنهایی کھ رنج میڪشند از اشڪ هایشان دردناک تر است :)‹ و ما دلمان روشن است به اشڪ شوق بعد از اندوه ها›میشه برا حل شدن مشکلاتم و حاجت رواییم یه صلوات بفرستی🌹امیدوارم تویی که داری اینو میخونی به هرچی دوسداری برسی😍
میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
منم پودر جوانه گندم میخوام بخرم با شیر یا ماست بخورم
فت فیس هم میگن خوبه
من ورزشکارم تحرکم زیاده واگرنه صورتم رو از توپولی خوش فرمی مثال میزدن ولی تایم ورزشام زیاده شده صورتم مثه قبل نیس لپام اب شده لامصب😢
من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
من هیکلم خوبه ولی صورتم خیلییی لاغره زیرچشام گود افتاده اصن یه وضعی ... هرچیم میخورم از صورت چاق نمیشم 😶😑
خڋاݕڔٰاےِݦݧْڬٰاڣٖیښٺ❤️دیدن لبخند آنهایی کھ رنج میڪشند از اشڪ هایشان دردناک تر است :)‹ و ما دلمان روشن است به اشڪ شوق بعد از اندوه ها›میشه برا حل شدن مشکلاتم و حاجت رواییم یه صلوات بفرستی🌹امیدوارم تویی که داری اینو میخونی به هرچی دوسداری برسی😍