2777
2789
عنوان

مهمونی

96 بازدید | 6 پست

بچه ها من چند ساله نه خانواده خودم دعوت کردم شام ناهار نه خانواده همسرم چون بچه ها اذیت میکنن کسی راضی نمیشد یارستوران مهمونی میدادم حالا تصمیم گرفتم خانوادم دعوت کنم شوهرم زیاد راضی نیست همیشه هم خانوادم به شوهرم زنگ میزنن تاآقاشام ناهار بره حالا میگم توبه خانوادم بزنگ قبول نمیکنه میگه خاستن بیان خاستن نیان

حالا بنظر شما مهمونی بدم یابا این رفتارای شوهرم بی خیال شم

نگران نباشید بعد خانوادم حتما خانوادش دعوت میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزور دعوت نکن  نزار خانوادشو دعوت کنه

آخه سالی چند بار خونه بابامینا وپدر شوهرم دعوتیم همش میخوریم ودعوتشون نمی‌کنیم خودمم دائم خونه بابامم دلم نمیخاد شوهرم اینقدر بد عادت شه سالی یبار زورش بیاد

ایشون به عنوان داماد وظیفه دارن حتی به دفعات معدود از خانواده همسرشون با روی باز پذیرایی کنن 

یعنی چی این حرف که میخوان بیان و ... 

اول براش توضیح بدید رعایت ادب و مهمان نوازی باعث سربلندی خودش میشه بعد مهمونی بگیرید

ایشون به عنوان داماد وظیفه دارن حتی به دفعات معدود از خانواده همسرشون با روی باز پذیرایی کنن  ...

نه خیلی وقته سراین قضیه مشکل داریم خانواده خودشو کاملا راضیه ولی خانواده منو ادا میاد میترسم دعوت کنم قیافه بگیره زحماتم به باد بره