2821
2789
عنوان

بیایین یه لحظه

127 بازدید | 18 پست

سلام. بچه ها اگه یه پسری چند سال با یه دختر دوست باشه (بینشون قرار ازدواج نباشه) بعد پسره با یکی دیگه ازدواج کنه. ولی بعد ازدواجش بازم با دوست دخترش در رابطه باشه. یعنی اقلا هفته ای یه بار بهش زنگ بزنه. این دلیلش چی می تونه باشه. یعنی زنشو دوست نداره‌؟ یا دلش پیش دوست دخترشه؟ 

همه رو یکجا میخواد

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید ولی دلیلش هرچی هست، این ادم هیچ بویی از انسانیت نبرده 😐

نمی دونم. دختر مردمو وابسته می کنن بعد می رن با یکی دیگه. یعنی این آدم تو زندگیش می تونه آرامش داشته باشه؟ 

نمی دونم. دختر مردمو وابسته می کنن بعد می رن با یکی دیگه. یعنی این آدم تو زندگیش می تونه آرامش داشته ...

آرامش؟ هیچ وقت 

این خیانته

ماه پشت ابر نمی مونه 

بالاخره خانومش متوجه میشه... خدا اون روز رو نیاره ولی زندگی 3 تا خونواده میره رو هوا با این کارا 

آرامش؟ هیچ وقت  این خیانته ماه پشت ابر نمی مونه  بالاخره خانومش متوجه میشه... خدا اون ر ...

می گم اون پسره که دختری رو ول می کنه می ره با یکی دیگه اصلا خودش می تونه راحت کنار خانمش باشه؟ می تونه راحت زندگی کنه وقتی یه دختری رو وابسته می کنه؟ وقتی چشمای اون دوست دخترش گریونه با این کارش؟ 

عزیزم نه زنشو میخواد نه دوست دخترشو فقط خیلی تنوع طلبه همین.‌‌...

واقعا؟ یعنی اگه دوست دخترشو دوست نداره چرا باهاش کات نمی کنه. اگه زنشو دوست نداره چرا باهاش ازدواج کرده 

واقعا؟ یعنی اگه دوست دخترشو دوست نداره چرا باهاش کات نمی کنه. اگه زنشو دوست نداره چرا باهاش ازدواج ک ...

عزیزم تنوع طلبه مطمعن باش اگه یکی دیگه هم بیاد توی زندگیش بازم همینطوریه

من نمیدونم این مشکل واسه خودت پیش اومده یا ن فقط اینو میدونم اگه یک درصد اون دخترو دوست داشت باهاش میموند و ازدواج میکرد 

اگر هم به دختره زنگ میزنه از روی عادته 

تیکر بارداری نیست واسه افزایش وزنمه وزن اولیه ۳۸ وزن دلخواه ۵۰

ببین عزیزم نظرات همه رو خوندم 

بخدا درکت میکنم چی میگی خب وابسته کردن ی نفر خیلی بده وقتی ولش کنی

من خودم هر شب تا عکساشو نبینم خوابم نمیبره البته مال من ازدواج نکرده ولم کرده

مطمعن باش ی جایی از زندگیش تاوانشو پس میده خدا از حق الله میگذره و از حق الناس و دل شکسته و چشم گریون نمیگذره مطمعن باش

ی روزی میرسه که دختر خودشو افسرده میبینه و اون موقعه س که میفهمه بازی کردن با دل دیگران یعنی چی

فقط میتونم بگم اون دختر خانم باید قوی باشه 

تیکر بارداری نیست واسه افزایش وزنمه وزن اولیه ۳۸ وزن دلخواه ۵۰