2777
2789
عنوان

دارم میمیرم؟....

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 88 پست
دعا بدتر خراب کرد جن اومد توزندگیم زندگیم نابود شد... من بش میگم ببر بیرون میگه کاردارم واقعا هم کار ...

بیرونتو برو،تهش حتی اگه کتک کاری هم بود بازم برو

برو و بحث نکن بگو چشم ولی برو

تو فقط برو

وقتی هیچ راهی نذاشته برات،تو کار خودتو بکن

این حق طبیعیه توعه و کسی حق نداره ازت بگیرتش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

توکه همش خونه باباتی بابات وضعش خوبه؟ 

بابام کارمنده وضعش معمولیه شبا فقط دوسه ساعت باشوهرمیرم باشوهربرمیگردم اونم فقط یه بادی ب کلم بخوره وگرنه اونجام دیگه تکراری شده برام 

این رفتارها از روی علاقه و نگران بودن نیست 

صرفا چیزی که حقِ طبیعیِ توئه و داره ازت میگیره 

اونم گرفتنِ آزادی 

قبل از اینکه به جدایی فکر کنی باهاش صحبت کن که اگه بخواد اینطور پیش بره تحمل زندگی کردن رو نداری . 

آمین شود هَر آنچه می پِنداری ..🌱💙
میگه همنینی که هست

در هر صورت صحبت کردن باعث میشه زندگیتون از اینی که هست بدتر نشه 

امیدوارم  همسرتون باهاتون راه بیاد وگرنه مجبورت میکنه به جدایی  بیشتر و بیشتر فکر کنی

آمین شود هَر آنچه می پِنداری ..🌱💙
شما قهر نکردی؟ 

اخه من نه دوستی دارم نه فامیلی ک بخوام باهاش وقت بگذرونم برم بیرون  ولی شرط کردم نرم خودش بایدببره ک میبره تازه این تنها مشکلم نیس موهام سفید شدتایکم عاقل شد همه مردا یه مشکلی دارن توام اگ سنگین نشدی دسته بچتو بگیرببر بیرون حرفیم زد هیچی نگو فک نکنمم روزنه حامله دست بلند کنه بگو یامنو ببربیرون یامسافرت یا خودم میرم هرجورشده روشو کم کن 

ازنظر عقل احساسی شما بله ولی منطقی نگاش کنی قابل قبوله

اتفاقا عزیزم برعکس گفتی شما احساسی عمل کردی هنوز طلاق نگرفتی و حتی تو راه دادگاه هم نیستی یه بچه دیگ آوردی از کجا معلوم ک صد درصد طلاق میگیری شاید نتونستی شاید شوهرت طلاقت نداد از آینده ک کسی خبر نداره گلم اصن از کجا معلوم همسرت بچه هاتو بده بشما یا اینکه هر دو رو  حضانت بده شاید یکیشو قبول کرد اونطوری ک اون دوتا طفل معصوم جدا میفتن از هم..شما احساسی عمل کردی عزیزم ب هر حال هر جا هستی موفق باشی 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم