2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

لیوان و بندازم میوفته تو حیاط تو خیابون که نمیوفته

محکم پرت کن بره توخیابون😁😂

اگه دنیا عدالت داشت مردم بکارت داشت😏🖕                              کاربر مثلا محترم🙂کجایی زندگیمی؟هیجا🙃بااحمق بحث نمیکنم میزارم‌ دردنیایه احمقانه خودش باقی بمونه😄پس حق باشماست😊
نشسته تو ماشین میاد بیرون میره داخل😶

شماره همسایه نداری؟ یا مدیر ساختمون پیامک بده بهشون....

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
اصلا نمیدونم ماشین همسایمونه یا ن ولی تو کوچمون پارکه

🌚

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

شما وظیفه دارین بپرسین از راننده ماشین که کیه؟و چکار داره حالا یا همسایست یا دزده باید بپرسی

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

شوهرت سرش رو بیرون ببره بگه بفرمایید آقا با کسی کاری دارید مشکلی هست؟یه همچینن چیزی بپرسه 😂

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
شما وظیفه دارین بپرسین از راننده ماشین که کیه؟و چکار داره حالا یا همسایست یا دزده باید بپرسی

وا ادم ساعت 4نصف شب مگه جرات داره از دزد نمیدونم کی تو خیابون سوال بپرسه 

این انصاف نیست یک بار به دنیا بیای اما بارها و بارها بمیری💔 خدایا نظری  کن سخت بهت احتیاج دارم.... 
وا ادم ساعت 4نصف شب مگه جرات داره از دزد نمیدونم کی تو خیابون سوال بپرسه 

همینه دیگه  مردم هر کار بخوان میکنن. 

اتفاقا این موقع شب شک برانگیز تره و باید بپرسه

چه پیشنهادایی میدین 

لیوان بندازه بیفته پایین بره تو دست و پای مردم یا حیوونای بدبخت خیابون 🙄

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز