2777
2789

من ترجیح میدم اگ قراره دوباره شروع کنم بمیرم ......

حاضر نیستم برگردم به گذشته چون خیلیییییی سختی‌ کشیدم

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸
من ترجیح میدم اگ قراره دوباره شروع کنم بمیرم ...... حاضر نیستم برگردم به گذشته چون خیلیییییی سختی‌ ...

من گذشته ی خوبی داشتم ولی راهی رو انتخاب کردم ک هیچوقت دیگ نمیتونم جبرانش کنم دیگ باید تااخر عمر برم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گذشته گذشته اگه در گذشته هیچوقت تجربه کسب نکنیم چه خوب چه بد مطعمن باش اینده خوبی نخواهیم داشت

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

خچب اگه برگردیم که بازم همون کارهارو میکنیم..چون بازم خبر از اینده نداریم

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
من گذشته ی خوبی داشتم ولی راهی رو انتخاب کردم ک هیچوقت دیگ نمیتونم جبرانش کنم دیگ باید تااخر عمر برم ...

چقدر بد امیدوارم خدا به دلت آرامش بده :)❤

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸

نمیخام برگردم اصلا حوصله ندارم فقط پدرو مادر و پسرم و سلامتی همه شون باشه هیچی نمیخام زندگی ن که بد باشه ولی ارزش برگشتن نداره مطمئن باش اون اشتباهارو درست کنی باز ی اشتباه دیگه میکنی!

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
گذشته گذشته اگه در گذشته هیچوقت تجربه کسب نکنیم چه خوب چه بد مطعمن باش اینده خوبی نخواهیم داشت

ی گذشته ای یه راهی رو اومدی ک دیگ هیچوقت نمیتونی جبرانش کنی .....دیگ از دست رفته آیندتم باهاش خراب کردی ک قابل جبران نیست 

نمیخام برگردم اصلا حوصله ندارم فقط پدرو مادر و پسرم و سلامتی همه شون باشه هیچی نمیخام زندگی ن که بد ...

اشتباه منظورم راهیه ک الان اومدی ولی دوسش ندارم و ب هیچ عنوان تا نگردی نمیتونی جبرانش کنی و تا عمر داری باید تاوانشو بدی 

میگم دیگ دکمه عقب گرد داشت وقتی می‌دیدی راحت غلطه برمیگشتی 

😏

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
2790
2778
2791
2779
2792