2777
2789
عنوان

چند شغل پر درامد بگید برا بانوان

82366 بازدید | 25 پست

آرایشگری دست بالا دستم زیاده الان تو خیابون تو ی ردیف 7تا ارایشگاهست

سرمایم ۲۰ میلیونه

دوستان شنیدم خیاطی هم پردرآمده نظرتون چیه سوزن دوزی اینا

میکروبلیدینگ و آرایش دایمی خیلی عالیه کارت هم خوب باشه همیشه مشتری داری درآمدشم خوبه

فقط باید پشتکار داشته باشی و زود ناامید نشی 

آکادمی مریم حمزه ای هم برای آموزش بهترینه ,  جدیدترین روش ها رو آموزش میدن پشتیبانی نامحدود دارن , مدرک معتبر میدن و از همه مهمتر جو مثبت و پر انرژیشون 

تو ایسنتاگرامشون و سایتشون زمان ورکشاپ هاشون رو اطلاع رسانی میکنن
این لینک آکادمیشون

maryamhamzei_arayeshdaemmm@

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبل هر انتخابی یادت باشه موفق شدن تو هرکاری

یادگیری 

تلاش

استمرار 

صبر 

و مهمتر از همه عشق میخواد 

هرچی رو انتخاب میکنی از روی علاقه باشه حتما موفق میشی و موفقیت پایدار فقط با صبر به دست میاد🧡

هرکی دلش گرفته بیاد پیش خودم، بتونم کمک میکنم♥️

ارایشگری

اگه بخوای امار بگیری تو هر کوچه هم یکی درمیون تو خونه ها خیاطی میکنن ولی چون تابلو ندارن نمیبینیم

اما یکی در حد خش...تک دوزی یکی مزون🤣

بستگی ب مشتری داره کجا بره و انتخاب کنه

سوزن دوزی رو از ذهنت پاک کن

اگه علاقه داری برو تو کار لباس عروس از طراحی تا اجرا

سوزن دوزی طرفدارای محدودی داره

و زمان و چشمت رو بجای سوزن دوزی و سنتی کاری روی کار رو لباس عروس بذاری چندمیلیون میاد رو ارزش کارت

من از وقتی دیدم همسایمون ۶۰۰تومن پول رو داد به چهارتا کاغذ فهمیدم پردرامدترین و بی دردسرترین کار دعانویسیه طرف روزی ۳میلیون حداقل درآمد داره شاید خودمم رفتم تو همین کار  

برای حسرت یه زندگی معمولی:)))
من از وقتی دیدم همسایمون ۶۰۰تومن پول رو داد به چهارتا کاغذ فهمیدم پردرامدترین و بی دردسرترین کار دعا ...

🤣🤣وائیی مخصوصا تو نی نی سایت دفتر باز کنی میدونی چقد نونت تو روغن میشه

سلام عزیزم    

مشاغل زیادی وجود داره که شما می تونی با سرمایه کم انجامش بدی.

چند تا مورد بهت معرفی می کنم، امیدوارم که به دردت بخوره.

1.تدریس خصوصی آنلاین: اگر در زمینه ای مثل خیاطی، چرم، زبان خارجی، گلدوزی و غیر تخصصی داری (هر زمینه ای می تونه باشه)، می تونی اونو به دیگران به صورت آنلاین و فقط با یک شبکه اجتماعی مثل تلگرام، ایتا، اینستاگرام و... آموزش بدی.
اگر اصول این کار رو یاد بگیری به راحتی می تونی تو خونه درآمد خیلی بالایی رو به دست بیاری
  2. آشپزی: آشپزی شامل موارد مختلفی میشه، هم می تونی یک نوع شیرینی خاص درست کنی (دقت کن که فقط باید یک نوع از شیرینی یا کیک باشه) و هم می تونی کترینگ خانگی باز کنی و در کنارش آموزش شیرینی و یا آشپزی هم بدی.
  3. فعالیت در شبکه های اجتماعی: به به جرئت می تونم بگم که اگر بازاریابی شبکه اجتماعی رو یاد بگیری تو هر کسب و کاری بعد از یک سال به درآمد بالای 100 میلیون در ماه میرسی
  4. نویسندگی به صورت همکاری در فروش: تو این روش یک وب سایت در یک زمینه خاص باز می کنی و بعد طبق اصول و روش هایی باید مقاله بنویسی. این کسب و کار هم بعد از یک سال درآمد ثابت بالای 15 میلیون در ماه رو بهت میده. البته افراد حرفه ای تا ماهی 150 میلیون هم ازش درآمد دارن.
  5. محصولات دست ساز: اگر علاقه به کارهای هنری داری، این مورد رو از دست نده. محصولات دست ساز شامل انواع جواهرات، دکور منزل و .... میشه. این کسب و کار اگر ترکیب بشه با شبکه اجتماعی درآمدش فوق‌العاده عالیه.

فقط حواست باشه  که برای موفقیت در هر کسب و کاری به علاقه، مهارت و سرمایه خودت توجه زیادی داشته باشی.
  تمام کسب و کارهایی که به عنوان نمونه مثال زدم با کمترین میزان سرمایه انجام میشه. فقط باید بتونی ایده مناسب با خودت را انتخاب و کنی و اصول رشد کسب و کار رو یاد بگیری.

امیدوارم که راهنماییم به دردت بخوره.
راستی من دو یک مقاله تو سایتم نوشتم که خوندنش خیلی کمکت می کنه و با کلی ایده پردرآمد آشنا میشی.
برای خوندش تو گوگل این دو مورد رو سرچ کن:

• شغل پردرآمد با سرمایه کم برای خانم ها معصومه برادران
• کار تولیدی با سرمایه کم معصومه برادران

موفق باشی دوست عزیزم .
معصومه برادران  

آدرس سایت: masoumehbaradaran.ir

خانم ها وقتی که توانایی های خودشونو بشناسن و باورش داشته باشن ، بسیار پردرآمد میشن ... فقط اون استارت اولیه کار مهمه :

توی سایتی زده بود 23 ایده ثروت ساز بدون سرمایه گذاری کلان : این آدرسشه : http://jazbpol.com