2777
2789
عنوان

نوزاد نارس و مسدود بودن بینی!😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3615 بازدید | 113 پست

خانم کریمی گفتار درمان بیمارستان افضلی پور کرمان هست. من خودم شهرستان بودم یک ماه اومدم کرمان خونه اجاره کردم. موندم تا خوب شد . البته پسر من مشکلات دیگه هم داشت مثل ناهنجاری تو دستگاه تناسلی که گفتن. احتمالا سندروم چارج هست.  چون همه اینا با هم اتفاق افتاده.  و تازگی  گفتن آزمایش ژنتیک بدین ممکنه مشکلات دیگه هم باشه که تو آینده معلوم بشه. خدا رحم کنه بهمون.  ما یک ماه آن آیسسو بستری بودیم و ۴ ماه ازین دکتر به اون دکتر دد حال رفت و آمد پیر شدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من رمز عبور کاربری قبلیمو گم کردم فقط جدید عضو شدم درباره درمان شدن اختلال بلع پسرم براتون بگم شاید ...

سلام عزیزم خوبی؟

من مدت زیادی سایت نبودم به خاطر کارای بچم

الان بچتون درچه حالیه چند وقتشه؟

راه افتاده

بچه من سه سالشه آترزی کوانش دوبار عمل کردیم بهتره اما هنوز راه نیفتاده

بلعشم فقط مایعات میتونه بخوره با هزار بد بختی

بقیشو براش گاواژ میکنم

شما پگ گذاشتین؟

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...
من رمز عبور کاربری قبلیمو گم کردم فقط جدید عضو شدم درباره درمان شدن اختلال بلع پسرم براتون بگم شاید ...

عزیزم دیگه سایت نمیاید کاش میتونستم شمارتونو داشته باشم باهم صحبت کنیم

مورد بچه های ما خیییلی نادره واقعا فکر نمیکردم تو ایران مثل این بچه پیدا بشه

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...

گوشش هم مشکل داره بچه من ناشنوا هم هست دنبال کارای کات حلزونیم هی ب در بسته میخوریم

از نظر ذهنی چطوره بچتون؟

برا نگفتن سندرم چارج ولی خیلی از نشانه هاشو داره نمیدونم

خانم کریمی گفتار درمان بیمارستان افضلی پور کرمان هست. من خودم شهرستان بودم یک ماه اومدم کرمان خونه ا ...

شماره ای چیزی از این خانم کریمی دارید؟

سلام بچه شما در چه وضعیتی هست. اختلال بلع درمان شد؟پسر من هم اترزی کوان داشت ۶ روزگی عملش کردن. اختل ...

الان همه چیز میتونه بخوره یا فقط مایعات میخوره؟

خانم کریمی گفتار درمان بیمارستان افضلی پور کرمان هست. من خودم شهرستان بودم یک ماه اومدم کرمان خونه ا ...

هانیه کریمی هستن؟

حوصله داشتی بچه زاییدی؟؟؟؟ تو این دوره زمونه؟؟؟تازه بچه مشکل دار بچه مشکل دار بیشتر برای پدر و مادرش ...

بانوی نجیب محترم از اول که کسی نمیدونه بچش مشکل داره😒

لابد شرایطش رو داشتیم ک اقدام کردیم برای پدر و مادرشدن

برا شما که بچه نیاوردم

بانوی نجیب اینه بانوی نا نجیب دیگه چیه

بانوی نجیب محترم از اول که کسی نمیدونه بچش مشکل داره😒لابد شرایطش رو داشتیم ک اقدام کردیم برای پدر و ...

اخه عرضه نداشنی یه بچه سالم بیاری 

خودت دوران بارداری کم‌کاری کردی

الان نیا ناراحتیشو ابراز کن

بعد پسر شما به یکبار جراحی آتزیش کامل برطرف شد؟

با چه روشی جراحی کردن؟ دریل کردن یا استند گذاشتن

بچه من فک کنم از بچه شما مشکلش شدید تره چون دوبار جراحی کردیم بینیشو به دو روش ولی بازم کامل باز نشده

بچه من گوش داخلیش هم مشکل داره نصفه تشکیل شده

به خاطر همین امید ندارم ک بلعشم خوب بشه😔