2777
2789
عنوان

دوستی ساده

139 بازدید | 13 پست

سلام وقت همگی بخیر من دانشجو فرهنگیان هستم متولد ۸۲  داخل پارک دختر خانم محترمی را دیدم که هنگام قدم زدن با دوستم به دوستم یک تیکه انداخت سعی کردم من هم جبران کنم اما نشد تا اینکه ما از جلوی این دختر خانم که با دوستش قدم می‌زدند چند باری رد شدیم در یکی از موارد آنها روی صندلی نشسته بودند که ما رد شدیم و به دوستم گفتم از قلبم حذفت کردم که یک دفعه اونا گفتند وای درد داشت من ازشون خوشم اومد رفتیم رد شدیم از جلو صندلی آنها پس از تردد برگشتیم که مجدد رد بشیم ۱۰ متر دیگه مونده بود به صندلی آنها که رد بشیم که آنها ایستادند و رفتند میخواستم ببینم چرا بلند شدند و رفتند ناراحت شدند یا من بد رفتار کردم البته این را بگم که من با هیچ کسی حتی ۱ نفر هم نبودم خیلی با این قضایا آشنا نیستم اما این فرد برایم جالب بود کار من اشتباه بوده؟ دلیل رفتن شون چی بود چون میخواستم رد بشم و بگم حرفم را صادقانه اما بلند شدند رفتند

از لطف همگی سپاس گزارم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام و احترام مجدد دوستان من به دلیل فضای کاری و شغلی که دارم به این سبک گفتار خود را ارائه میدهم سپاس گزارم به حاشیه نپردازید و سراغ اصل ماجرا روید 

کوششی عجین با موفقیت  برایتان خواستارم

چرا اینگونه کردی؟ آن خانم "محترم"  یک تیکه از چه چیز را انداخت؟

شما که دانشجوی فرهنگیانی چرا در محیط غیر فرهنگی "تردد" میکنی؟

آه قلبم به درد آمد

در بدترین ما آنقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب‌جویی کند.

دوستان اون خانم به دوستم تیکه انداخت منم میخواستم تلافی کنم چند باری رد شدیم یک بار که رد شدیم از جلوشون به دوستم گفتم عشقم شمارت از گوشی حذف میکنم و از قلبم هم حذفت میکنم اون دو تا دخترا دراومدن گفتن آه درد داشت ما هم رفتیم بعدش اومدیم رد بشیم از جلوشون که من باهاشون صحبت کنم پا شدن رفتند چرا رفتند ناراحت شدند من بد رفتار کردم در ضمن محیط غیر فرهنگی تردد میکنید یعنی چی خوب تایم آزاد داشتم با یکی از دوستانم رفتم پارک مشکلش چیه؟