2777
2789
عنوان

سلام عزیز دلم

89 بازدید | 11 پست

کجاجزاینجا میتونم باهات حرف بزنم

تویی که هیچ وقت وقت برای من نداری

وقتیم میای صحبت کنی انقدر هیچ حرفی نداری بامن بزنی که شرمندت میشم

راستش من کودن نیستم که میدونم من هیچ وقت برای تو متولد نشدم ولی تو داری کم کم برای من میمیری ومن عزادار مرگ توام

تنت سلامت ولبت خندان امیدوارم کسی پیدابشه عاشق ترازمن

خدایابابت تمام داده هاونداده هات شکر🌼

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قطعا عاشقتر از توام پیدا میشه براش

بهتره کسی که برات وقت نمیزاره رو رها کنی.

باور کن همه چیز باهم بودن نیست گاهی اگر واقعا عاشقی باید بزاری معشوقت بره تا به خواسته دلش برسه.

قطعا عاشق خودخواه نیست

زادگاه شعرهای من ♡قلب♡ من است...
چه متن زیبایی.... برای مخاطب خاصت نوشتی یا ذوق هنریت دراین لحظه شکوفا شدو دست به قلم شدی؟!!! 

برای مخاطب بیشعور نفهم بی احساسم نوشتم

ازهودم متنفرم دوسش داشتم

متنفر نباش

آدما باید اشتباه کنن و غلط دوست داشتن هم یک اشتباه.

درد بکش اما حقارت‌رو تحمل نکن وعشق گدایی نکن.

اینارو دوستانه و از رو تجربه میگم فدات شم❤

زادگاه شعرهای من ♡قلب♡ من است...

یه چیزی خواهرانه بهت بگم؟هیچ مخاطب نفهم، بی شعور، بی احساس وهزاران ویژگی که برشمردی لایق شنیدن وخواندن این دلنوشته عاشقانه نیست.نمیدونم چندسالته اما اگه الان اینقدر شور و شوق و احساس عاشقانه داری، چندسال بعد متوجه میشی که تمام این احساسات زیبا رو یا خرج انسان لایقش بکنی و یا اصلا نکنی.... 

باب الحسین قسمت آنان که رفته اند.... باب الرضا قرار زیارت نرفته ها🥹🥹
یه چیزی خواهرانه بهت بگم؟هیچ مخاطب نفهم، بی شعور، بی احساس وهزاران ویژگی که برشمردی لایق شنیدن وخوان ...

الانم پشیمونم😞خییییلی دلم برای خودم مبسوزه

2790
2778
2791
2779
2792