2777
2789
عنوان

شوهرم مشکل ناباروری داره ولی من دیگه نمی تونم آی وی اف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 10687 بازدید | 150 پست
بجای تخمک اهدایی برو سراغ رحم اجاره ای  مگه نمیگی تخمک خودت سالمه

رحم و تخمک من سالمه

خودم مشکل رحم ندارم....

فقط شوهرم مشکل اسپرم داره

طبیعی بچه دار نمیشه

باید آی وی اف کنیم

منم بدنم دیگه توان داروها و عمل و بیهوشی آی وی اف رو نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه نمیگی سالمی پس چرا تخمک اهدایی بگیری این نشون میده تخمک خودتم کیفیت نداره

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

نه اصلا همچین چیزی نمیشه...

چرا؟!!!!!

می‌بینم...آن شکفتنِ شادی را💚پروازِ بلند آدمیزادی را💜آن جشنِ بزرگ روز آزادی را💙                                                          اهدا عضو...اهدا زندگی ❤

این چه حرفیه عزیزم . مگه شوهرت خودش خواسته که مشکل داشته باشه یه ذره منطقی تر به قضیه نگاه کن خداروشکر کن. اگه قضیه برعکس بودم باز همینو میگفتی ؟ همین فکر و میکردی،؟ اونایی که بچه از پرورشگاه میارن با جون و دل بزرگ میکنن اونا بایدچی بگن . این چه حرفیه تروخدا. لعنت بر شیطون بفرست . دنبال راه درمان برا شوهرت باش ببین درمان میشه یا نه . اگه نشد بعد اهدایی بگیر چه اشکالی داره توو همین سایت ببین چندین نفر بچه دار شدن از همین طریق

خدایا توو از دلم خبر داری به وقتش بهم بده صلاح دونستی🤲

منم شرایطم مثل شماست دقیقا. فقط ۳۸ سالمه. تا حالا دوبار انتقال دادم منفی شد. ببین معلوم نیست با تخمک اهدایی هم بشه. چون وقتی با همین تخمک خودمون هم جنین میشه ولی بعد نمیگیره. اونم همینه. کلا انتقال جنین تو بیشترین حالت ۴۰ درصد احتمال موفقیت داره.

منم اصلا نه تخمک اهدایی دوست دارم نه اسپرم و این چیزا. شوهرمم دوست نداره. میخوام یبار دیگه برم ivfولی نشه ولش میکنم. دیگه بدنم نمیکشه

تو رو خدا کمکم کنید آخه این انصاف نیست من که بدون مشکلم   بچم از وجود من نباشه  اونوقت شوه ...

من خودم گفتم دیگه پانکچر نکنم . واقعا در توانم نیست

یه بار پانکچر کردم ۲۲ تا تخمک داشتم.

ولی همش دوتا پسر برام تشکیل شد که اونا هم ضعیف بودن.

و یکیش رو انتقال دادم ولی متاسفانه نگرفت. یکی دیگه هم دکتر گفت خیلی ضعیفه و ممکنه اون هم نگیره.

دیگه خودم نمیخام پانکچر بشم. به شوهرم گفتم فقط تخمک اهدایی.

میگه نمیخام

نمیدونم چطور راضیش کنم. اصلا قبول نمیکنه. میگه حرفش رو میزنی حالم بهم میخوره  .یا خودت  پانکجر کن یا اصلا پسر نمیخام.

منم چن ساال توی این راه وحشتناک و عذاب اجباری زندگی کردم اگ میخوای بهت ی کمکی کنم بگو کجا زندگی میکنی؟

کجاها ای وی اف کردی؟

چقد بعد از انتقال رعایت کردی؟

جنینایی ک انتقال دادی فریز بودن یا نه؟

نه اصلا همچین چیزی نمیشه...

بازم که ای وی افه.معلوم نیست بگیره یا نه.یه کم صبر کن.بعد دوباره برو برا تخمک کشی.تخمکاتو فریز کن.جنینم فریز کن.بعد دوباره بع بدنت استراحت بده و بعد از یکسال برو برا کاشت.آدمیزاد پوستش کلفته،من خودم ۵ بار ای وی اف کردم