2821
2789
عنوان

دکتر گف

224 بازدید | 19 پست

سلام 

من بخاطر جوشام دکتر میرم ولی خوب تاثیر مثبتی نداشته 

بعد امروز تصمیم گرفتم یه دکتر دیگه برم شاید تاثیر کرد دکتر گفت صورتتو با هیچ شوینده ای نشور فقط با آب خالی و دوم اینکه هیچ کرم مرطوب کننده یا آبرسانی نزن فقط کرم ضد افتاب بزن 

یه قرص سفلکس هم بهم داد گفت هر ۶ یک بار بخور 

ولی دختر خالم که پزشک عمومی هست میگه اگه صورتتو با هیچ شوینده ای نشوری و کرم ضد افتابم بزنی جوشات بیشتر میشه

به نظرتون به گفته ی کدومشون گوش کنم؟

یا دوباره برم یه دکتر دیگه؟

فقط با اب بشوری که الودگی ها و چربی پاک نمیشه😕

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

طبیعتا پیش یه دکتر دیگه بری خیلی بهتره

چون کرم ضد آفتاب بزنی باید شسته بشه بعد چند ساعت ک با آب خالی آلودگی میمونه روی پوست

اینکه میگن با شوینده نشوری هم تا حدودی درسته ولی بهترین کار استفاده از تونر 

طبیعتا پیش یه دکتر دیگه بری خیلی بهتره چون کرم ضد آفتاب بزنی باید شسته بشه بعد چند ساعت ک لا آب خال ...

ممنونم♥️

من خیلی حساسم رو‌صورتم ، قبلا خیلی هم نبودن جوشام از بس چیز میز مالیدم به صورتم ده برابر شدن دکترم هر چی میرم فایده نداره. دکتر خوبی تو تهران میشناسین؟

ممنونم♥️ من خیلی حساسم رو‌صورتم ، قبلا خیلی هم نبودن جوشام از بس چیز میز مالیدم به صورتم ده برابر ش ...

من نرفتم دکتر پوست تا الان ولی کلا چیزای طبیعی خیلی بهترن

قرص راکوتان برای پوست خوبه ولی خیلی عوارض داره

ببین من معمولا تو گوگل سرچ میکنم ماسک های طبیعی تو خونه درست میکنم میزنم

حالا ی پیج تو اینستا پیدا کردم برای پوست و لاغری 

آموزش میزاره من هنوز امتحان نکردم ولی خب چیزای جالبی میزاره میخوای ی سر ب پیجش بزنی؟

بخدا من نمیخوام تبلیغ کنما

بخاطر اینکه تو پستاش درست کردن ماسک و پاکسازی کبد برای جلوگیری از جوش زدن و تونر درست کردن داره میگم

من خوشم اومد ازش چون پوست خود زنه صاف و سفید بود