2777
2789

دارم تو ناراحتی و بدبختی میسوزم 

اومدم شهرستان ، دنبال شوهرم 

با دخترم موندیم هتل ، شوهرم حتی نیومد مارو ببینه 

راستش تنهایی میترسم اینجا، میخوام برگردم تهران 

خانواده ی خودم اصلا عین خیالشون نیست ، برادر دارم ، پدر دارم ، مادر دارم ، چقدر بیتفاوت و بی مسئولیت 

دلم به درد میاد از این حجم تنهایی و بی کسیم

انتظار دارم زنگ بزنن به شوهرم ، به خانوادش، بگن عروس جوونتونو ول کردین امان خدا تو شهر غریب 

اونا بفهمن منم کسی پشتمه 

بلکه کمی جمع و جور کردن خودشونو 

چسبیدن به پسراشون

مامانم کلا وقتی کسی خونه نیست زنگ میزنه ، تا بقیه نفهمن هیچی رو 

انقدر این زن بدجنس و خبیثه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدت فقط به خدا باشه به کسی تکیه نکن فکر میکنی اگر زنگ بزنند و التماس شوهر و خانوادش را بکنند اون ها کوش میدند نه عزیزم اگر غیرت داشت شوهرت میومد پیشت

به شوهرت زنگ بزن هر چی از دهنت در میاد بارش کن 

فقط خدا ❤️❤️❤️
عزیزم توروخدا توروخدا برو پیش یه مشاور خوب

بخدا صد بار رفتم 

هیچ‌نتیجه ای نگرفتم

چون تنهام ، و این تنهایی نمیزاره درست تصمیم بگیرم 

میترسم ، انقدر که پشتم خالیه

نه شوهرم پیش خانوادش زندگی میکنه ، با اونا قطع ارتباطیم البته اونا مارو به خاک سیاه نشوندن، انتظار ...

کسی که شما را به خاک سیاه نشونده انتظار داری بهت زنگ بزنه؟؟؟!!!!

فقط خدا ❤️❤️❤️
بخدا صد بار رفتم  هیچ‌نتیجه ای نگرفتم چون تنهام ، و این تنهایی نمیزاره درست تصمیم بگیرم  ...

شما وسواس فکری داری،افسردگی داری  خودت رو وابسته میبینی...به نظرت میشه شوهرت خانوادت دوستات همه مشکل داشته باشن باهات خوب نباشن بعد تو فقط خوب باشی؟نمیشه عزیز من 

شما خیلی ضربه خوردی تو زندگیت و این ها باعث شده همیشه افکار منفی داشته باشی،پیش یه روانشناس یا حتی روانپزشک خوب برو باید خودت اراده داشته باشی تا بشه

رو پای خودت وایسا اینقدر از بقیه ننال ۵۰ درصد مشکلاتت بخاطر خودت هست...هیچوقت واسه آدم بهتری شدن دیر نیست تو میتونی 

یه روزی میرسه نه به شوهرت نیاز داری نه خانواده🌹

و غریب کسی ست که محبوبی ندارد 🥰