2777
2789
عنوان

بارداری بعد از بارداری پوچ 😖

1070 بازدید | 17 پست

سلام خانوما

من یه بارداری پوچ داشتم و الان دوباره باردارم.... البته هر دو طبیعی باردار شدم بدون هیچ قرصی فقط اسید فولیک میخوردم.....

۸ روز از موعدم گذشته و بتای معمولی دادم که فهمیدم باردارم

امروز رفتم دکتر بهم شیاف دو بار در روز و قرص دوفامد و آسپرین داده که سفط نشه

حالا من میگم اگه خداااااای نکرده بازم پوچ باشه این داروها سقط رو سخت نمیکنه؟؟؟😔

و اینکه شیاف از سه ماه پیش تو یخچال دارم فاسد نشده؟

من خیلی به هنر علاقه دارم 😍 و از خلاقیت استقبال میکنم 🙏 دلم میخواد اینجا یه سری از نمونه کارای هنر جَسته گُریخته‌مو برای چشمهای قشنگتون به نمایش بذارم⚘⚘⚘

انقضای شیاف رو جعبش هس

ان شا الله به سلامتی بدنیا میاد قرار نیست هرسری پوچ باشه که

دفعه قبل هفته چندم فهمیدی بارداری پوچه

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشااله که دیکه پوچ نیست ولی کاش دکترت میذاشت ۶ هفته بشی بعد با سونوی واژینال بفهمن چی به چیه

چون برای تو سقط نمیشه که چون پوچه سقط میشه

دکتر برای منم شیاف نوشته بود از اول بارداریم ولی متاسفانه پوچ شدو....

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

درباره داروهات نمیدونم

اما منم بعد یه بارداری پوچ ، بعدی خداروشکر سالم بود ، نگران نباش

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

انشااله که دیکه پوچ نیست ولی کاش دکترت میذاشت ۶ هفته بشی بعد با سونوی واژینال بفهمن چی به چیه چون ب ...

دقیقا نظر من این بود که من که رحمم مشکل نداره و جنین سقط نمیشه لکه بینی هم که خداروشکر ندارم .... گفتم سونو انجام بدم ببینم وضعیتم چطوره ....

عزیزم شما بارداری چندمتون پوچ بود و شیاف استفاده کردین سقط رو سخت نکرد؟؟؟

من خیلی به هنر علاقه دارم 😍 و از خلاقیت استقبال میکنم 🙏 دلم میخواد اینجا یه سری از نمونه کارای هنر جَسته گُریخته‌مو برای چشمهای قشنگتون به نمایش بذارم⚘⚘⚘
درباره داروهات نمیدونم اما منم بعد یه بارداری پوچ ، بعدی خداروشکر سالم بود ، نگران نباش

خداروشکر عزیزم😍

بارداری بعدیتون قبل سونو قلب شیاف استفاده کرده بودین؟

دقیقا نظر من این بود که من که رحمم مشکل نداره و جنین سقط نمیشه لکه بینی هم که خداروشکر ندارم .... گف ...

برای من دوبار پوچ شد البته من سابقه سقطم داشتم قبلش به دلیل تشکیل نشدن قلب

چرا حس میکنم سخت تر کردم،خودمم میخاستم استفاده نکنم ولی ترسیدم

سعی کن زود سونو بدی 

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
خداروشکر عزیزم😍 بارداری بعدیتون قبل سونو قلب شیاف استفاده کرده بودین؟

ممنون عزیزم ، نه بعد سونو یادمه که یه چندتایی استفاده کردم ، چون  دل درد و کمردرد داشتم 

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

برای من دوبار پوچ شد البته من سابقه سقطم داشتم قبلش به دلیل تشکیل نشدن قلب چرا حس میکنم سخت تر کردم ...

تیتر بتا کمکی نمیکنه؟

سونو ده روز دیگه برام نوشت

منم از همین میترسم که خدای نکرده بازم تکرار بشه و این شیاف ها سقط سخت کنه.....

اون بار خیلی راحت بود 

ممنون عزیزم ، نه بعد سونو یادمه که یه چندتایی استفاده کردم ، چون  دل درد و کمردرد داشتم

علائمی داشتین اون اوایل ؟؟ من زیاد ندارم😔

علائمی داشتین اون اوایل ؟؟ من زیاد ندارم😔

منم نداشتم ، تا نرفتم سونو و صدای قلبشو نشنیدم باورم نمیشد باردار باشم 

تیتر بتا کمکی نمیکنه؟ سونو ده روز دیگه برام نوشت منم از همین میترسم که خدای نکرده بازم تکرار بشه و ...

نمیدونم گلم بد به دلت راه نده 

ده روز که چیزی نیست میگذره انشااله 

نمیدونم گلم بد به دلت راه نده  ده روز که چیزی نیست میگذره انشااله

مرسی فدات شم وقت گذاشتین ❤

خدا نی نی گلتونو حفظ کنه ایشالا

منم نداشتم ، تا نرفتم سونو و صدای قلبشو نشنیدم باورم نمیشد باردار باشم

خدا رو شکر عزیزم

مرسی که وقت گذاشتین 🙏❤