2821
2789
عنوان

سونو nt کمککککک😯😯😯

158 بازدید | 11 پست

دکترم میگه اگه خودت بخوای ntمینویسم انجام بدی. .. من با همسرم  فامیل نیستم و سندرومم نداشتیم  سنمم  زیاد نیست  خودم استرسی هستم  و نمیدونم چیکار کنم....!!!

گفت اگه ntنخوای  مینویسم سونو که  سرویکس ات مشخص شه  الان من چیکار کنم؟؟؟؟نمیدونم چیکار کنمم  

با دلهای پاکتون برای سلامتی همسرم  صلوات بفرستید✔ 💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚

خب انجام بده خیالت راحت بشه 

سندروم یه نوع جهش  ربطی به فامیلی نداره 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مدتیه به برکت پیشرفت روز افزون غربالگری ها از حالت اجباری به اختیاری تبدیل شده و در مراکز بهداشت هم قرص پیشگیری دیگه نمیدن به خانوما حتی مبتلایان به سرطان یا افرادی که در آستانه ی یائسگی یاکه بیماری های دیگه... 

شما برو  سونوی ان تی و غربالگری دابل مارکرت رو انجام بده. 

همه آزمایش هاخطادارن من غربالگری وnt وحتی سلفری دادم همه گفتن بچه مشکل داره ولی آمینوسنتزمنفی شدالانم پسرم۷ماهه سالم وبخاطراینکه۵ماهه جزحرص چیزی نخوردم میام به مامانابگم تواین آزمایش هاخطاهست جزامینوسنتزدرست نیست

همه آزمایش هاخطادارن من غربالگری وnt وحتی سلفری دادم همه گفتن بچه مشکل داره ولی آمینوسنتزمنفی شدالان ...

منم سونو ان تی انجام دادم دیروز  بهم گفت سرویکس ۲۹   استرس داد بهم    مجبور شدم واژینال کنم ک متنفرم ازش  و میترسم    ۳۲ بودم  دکترم فقط شیاف نوشت   نگرانم  خدایی نکرده سرکلاژ شم

من ۹ماه بخاطرحرف این دکترااستراحت مطلق بودم یه روزگفتن سقط میشه چون لکه بینی داری یه روزبخاطرجفت پایین ویه روزبخاطرکم شدن آب دورجنین ازدوران حاملگی جزناراحتی چیزی یادم نیست دلم به پسرم بزرگم خوش بودمیگفت مامان داداشم سالم به دنیامیاد

من ۹ماه بخاطرحرف این دکترااستراحت مطلق بودم یه روزگفتن سقط میشه چون لکه بینی داری یه روزبخاطرجفت پای ...

اخی عزیرم چ  سختی کشیدی  منم  اولاشم  حالاحالا مونده  ولی  کم استرس ب من ندادن  سخته واقعا  امیدوارم زودتر بگذره