2777
2789

یه مدت برگشته و خواسته دوباره باهم باشین برگشتین؟یعنی قهر و اشتی کنید مدام 

یبار من کات کردم اون اومد بعده ی مدت و اشتی کردیم ی سری اون کات کرد و باز خودش برگشت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولش ک عصبی میشد ی دوساعت میرفت اروم میشد میومد بعدش شد ی روزه کامل بعدش 4/5روز اخرش دیگه 10روز نمیومد.قضیش مال خیلی وقتع پیشه الان ازدواج کردم (:

نه که دوستت نداشته باشم... نه ! فقط میترسم ازت‌... پیچیده‌ای ! همونقدر که نداشتنت سخته، داشتنت هم سخته ! همونقدر که بلدی منو بخندونی،بلدی اشکم رو در بیاری ! همونقدر که مهربونی،همونقدر هم بی تفاوتی ! همونقدر که بلدی امن باشی و آروم،ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره...!

گاهی دلم تنگ میشه ولی نمیخام برگردع.رفتاراشو هیجای دیگه ندیدم تقریبا تو ادما دنبالش میگشتم دنبال یکی مث اون (:

نه که دوستت نداشته باشم... نه ! فقط میترسم ازت‌... پیچیده‌ای ! همونقدر که نداشتنت سخته، داشتنت هم سخته ! همونقدر که بلدی منو بخندونی،بلدی اشکم رو در بیاری ! همونقدر که مهربونی،همونقدر هم بی تفاوتی ! همونقدر که بلدی امن باشی و آروم،ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره...!
بعضیا خیلی خوب بلدتن 

الانم بعد دوسال بقض شد تو گلوم 

الهیی ببخش ناراحتت کردم حست ب شوهرت چیه عاشقش نیستی؟

دوسم دارع ولی افسردع شدم و رفتم تو خودم بهش بد کردم الانم نمیدونه ازدواج مردم