2789
عنوان

ایاباردارم

108 بازدید | 11 پست

سلام‌خوبید.بچه ها من ۱۱مرداد اخرین قائدگیم بودع.این چندماه ویتاگنوس و دوفاستون مصرف کردم.داخل سیکلم لتروزول و کلومفین خوردم.روزه تخمک گذاریمو قشنگ حس کردم واقدام داشتم واسه بارداری.الان ۴روزمونده ب موعدم دوتا بی بی چک زدم بعد چند دقیقه هاله انداخت.تست وایتکس زدم جوشبد ازلیوان ریخت.جوش شیرین هم زدم همینجوره کف کرد و روی اب موند.بنظرتون باردارم؟سینه هامم خیلیی درد میکنه

بچه ها اگ چشمتون ب این متن خورد واسه براورده شدن حاجتم دعا کنید😭

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چه جالب منم اخرین پریودم ۱۱مرداد بود تست زدم مثبت بود ایشالله توهم هستی گلم

مبارکه عزیزم.انشالله.علائم چی داشتی

علائم پریودی داشتم و عقب انداختم

منم دو روزه زیر دلم درد میکنه.ولی هنوز موعدم نشده ترسم ازونه ک پری نشم😭

چند روز عقب انداختی و تستت مثبتج شد.؟

منکه پریودم خیلی نامنظم بود ۲۶فروردین اولین روز اخرین پریودم بود ۸تیر تست زدم و مثبت بود تا بماه قبلش هرچی میزدم منفی بود فک کردم مشکل هورمونی دارم رفتم دکتر ۳هفته قبل اینکه مثبت شه گفتم درد کمر دارم صبحم بیبی چک زدم منفی بود ب اصرار خودم هم یه سونو برام نوشت داخلی .انگار تازه اوله اوله اول بارداریم بوددوهفتم بود ولی دکتر سونوگرافی گفت فولیکول بالغ داری تخمکات خیییییلی امادن اگر بچه نمیخوای خیلی خواست باشه سفت و سخت جلوگیری کن خلاصه ما اومدیم امپول پروژسترون هم زدیم کلیم قرص برای تخمک گذاریو اینا ک نبایدتوباردازی خورد خوردن تا ۸ تیر فهمیدم باردارم اوتم خیلی درد داشتم دوستم تپ باشکاه بهم گفت من مطمئنم توبارداری مشخصه ازت خودش ذوتا بچه داشت گفتمش نه بابا ،شکمم یکم ورم کرده بودیه ماهی هم میشد ک بیحال بودم میکفتم مال اینکه که پریود نشدم  خلاصه به اصرار دوسام رفتم خونه یکی تست داشتم زدم و مثبت شد همون موقع 

مِث یِه پُــروتون فکر کن همیشه مُثـبـت +