امروز یه نفر بهم زنگزد گفت بابت تراکنش بالا و خریدن بسته های زیاد اینترنت شما برنده ی یه سیم کارت همراه اول ۹۱۲ شدید با کد ۲۲۲.آدرس گرفت فقط ازم گفت میاد دم خونتون شما فقط ۱۸۵ هزار تومن هزینه پست رو بدید بعدا برید به نام بزنید و بالای ده میلیون میتونید بفروشیدش.کسی میدونه جریان چیه؟؟؟میترسم حسابم رو خالی کنن.البته هیچ مشخصات بانکی ازم نگرفت.یه خط ثابت از تهران بود بعدش هرچی زنگ زدم بوق اشغال میزد.چون دستم بند بود و عجله داشتم منم ازش خیلی سوال نپرسیدم و توو بد موقعیتی بودم فکر نکردم آدرس دادم.برام خیلی عجیب شده.نمیدونم قضیه اش چیه؟واسه کسی اتفاق نیفتاده؟؟؟؟
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
ببین عزیزم کلاهبرداری وایه من این اتفاق افتاد الان نگفت چ جوری ۱۸۵ تومن و واریز کنید ؟ ب ما گفت برید دم عابر بانک گفتیم منتقل کنبد ۱۰۰ تومن از ما خواست ما هممثل اسکولا رفتیم دم عابر بانکزنگ زدیم نمیدونم شماره چی بوددادن زدیم بقرآن ۲۳۰۰ تومنمون رفت خالی کردن از ما هم شماره خساب نخواستن کلا فقط یه شماره کارت مانند دادن زدیم کل حسابمون رف نخورن انشالله