2777
2789
عنوان

کلاهبرداری؟؟؟

889 بازدید | 27 پست

امروز یه نفر بهم زنگ‌زد گفت بابت تراکنش بالا و خریدن بسته های زیاد اینترنت شما برنده ی یه سیم کارت همراه اول ۹۱۲ شدید با کد ۲۲۲.آدرس گرفت فقط ازم گفت میاد دم خونتون شما فقط ۱۸۵ هزار تومن هزینه پست رو بدید بعدا برید به نام بزنید و بالای ده میلیون میتونید بفروشیدش.کسی میدونه جریان چیه؟؟؟میترسم‌ حسابم رو خالی کنن.البته هیچ مشخصات بانکی ازم نگرفت.یه خط ثابت از تهران بود بعدش هرچی زنگ زدم بوق اشغال میزد.چون دستم بند بود و عجله داشتم منم ازش خیلی سوال نپرسیدم و توو بد موقعیتی بودم فکر نکردم آدرس دادم.برام خیلی عجیب شده.نمیدونم قضیه اش چیه؟واسه کسی اتفاق نیفتاده؟؟؟؟

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خدایی بعد این همه اخطار نیرو انتظامی بازم میپرسی ؟؟

با ۱۸۵ تومنت خدافظی کن 

و فکر کن در هرروز فقط یکنفر بریزه به حسابش در ماه چقدر میشه

بدون کلام سابق !!!!!!کاربر قدیمی ۹۶/۳/۱۲ هستم..که ترکید..
مبدونم.بعدش فکر کردم. ولی از این طریق چیکار میکنن؟ادرسمو واسه چی گرفت؟نگران شدم😰

آدرس میگیرن سیم کارت پست کنه 

بعد اداره پست میاد باید پول ش بدی 

ولی اینو باید بدونید حتی پست یا پیک اومد چیزی که سفارش ندادید یا مطلع نیستید پول پرداخت نکنید 

ببین عزیزم کلاهبرداری وایه من این اتفاق افتاد    الان نگفت چ جوری ۱۸۵ تومن و واریز کنید ؟ ب ما گفت برید دم عابر بانک  گفتیم  منتقل  ‌کنبد ۱۰۰ تومن از ما خواست ما هم‌مثل اسکولا رفتیم  دم عابر بانک‌زنگ زدیم نمیدونم  شماره چی بوددادن زدیم بقرآن ۲۳۰۰ تومنمون رفت خالی کردن  از ما هم شماره خساب نخواستن کلا فقط  یه شماره کارت مانند دادن زدیم کل حسابمون رف نخورن انشالله

به همه خوبی کن حتی اگه بهت بدی کردن🙃🖤
ببین عزیزم کلاهبرداری وایه من این اتفاق افتاد    الان نگفت چ جوری ۱۸۵ تومن و واریز کنید ؟ ...

از من هیچی نخواستن جز آدرس. یعنی هدفشون چی بوده؟؟؟؟؟برام عجیب شده