2777
2789
عنوان

دیگه بریدم...

170 بازدید | 17 پست

خسته شدم از بس سرم تو گوشیه ۱۷ سالمه اصلا حوصله هیچی ندارم تابستونم الکی رفت هیچکاری نکردم بنظرتون چیکار کنم سرگرم بشم یکم چشام درد گرفت اینقدر سرم تو گوشیه تنها سرگرمی فقط گوشی ن دوستی ن بازی هیچی😬😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا کنکور بخون

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

پس تاپیک اخرم بیا خوشلم درمونته

لطفا اگه مادری خوب به حرفم گوش کن. دخترت رو به اندازه پسرت محدود کن . دخترت رو تحقیر نکن. دخترت رو عقده‌ای و افسرده نکن بحث نکن. در آخرم هی نگو بهم احترام بزار تو حتما محترم نیستی! و سنت فقط یک عدد تو شناسنامه‌‌ست . بهشت هم زیر پای مادران نیست. نمازتم درست نیست اگه قلب بچتو شکستی. نارضایتی فرزند از والدین خطرناک تره. تو دعوا بهش نگو نه ماه به شکم کشیدمت عزیزم تو باز حق انتخاب داشتی اون طفلی که یهو چشاشو باز کرد دید تو مادرشی! اگه دخترت حرفامو دید و گفت واااا چه اسکله بدون که مادر خوبی هستی و برو تو آینه خودتو یه ماچ محکم کن💖 

نمیتونی گوشی روبزاری کنار؟پس بهش وابسته شذی معتادگوشی شدی .هرروز یکساعت فقط سرش باش بعدش خاموش کن بذه دست کسی بگوهرچی گفتم بهم نده

اب برای خوردن  هم نداریم... 💚امام رضا💚روصداکن تادستاشوببینی💚 دل مطمن میخواد ودست روبه اسمووون💌💌مهربون تریین امام خداااا من منتظرم نی نی م رو ازخدابرام بگیری🤗👼🏻👼🏻🙋🤰🤰🤱🤱نزدیک۷ساله منتظرم اما ازت ناامید نشدم امام رضا جان. 💞💞اگردلت میخواد اوضاع زندگیت بهتربشه از ته دلت خدارو زیادشکرکن!!! 

ی زبان یاد بگیر 

درس بخون

کلاس موسیقی برو

بیکار نباش مغزت قفل میکنه 

حتی ممکنه افسردگی هم بگیری

حال من حال طبیب ایست که بیمار شود . حال یک نان آور خانه که بیکار شود . حال یک ناخدایی که پس از یک شب طوفانی باز دو قدم مانده به کوه یخ بیدار شود . حال من حال  پدری ایست که بدهکار است به نزول که دخترش را بدهد باز بدهکار شود🖤
ی زبان یاد بگیر  درس بخون کلاس موسیقی برو بیکار نباش مغزت قفل میکنه  حتی ممکنه افسردگی ...

ی مدتی داشتم افسردگی شدید حتی دارو مصرف میکردم ولی خداروشکر خوب شدم ولی باز الان دوست دارم بخوابم فقط

نمیتونی گوشی روبزاری کنار؟پس بهش وابسته شذی معتادگوشی شدی .هرروز یکساعت فقط سرش باش بعدش خاموش کن بذ ...

اونم فقط برای فیلم نگا کردن میگیرم دست

بدجور معتاد سریال شدم

زبان دوست دارم زبانمم اوکیه تقریبا

بجز زبان مهارتی یاد بگیر که ازش منبع درآمدی داشته باشی درکنارش ادامه تحصیل هم بده

اکثر آدمهایی که مارا رنج میدهند،رنج کشیده هایی هستن که نتوانسته اند از زخم های خود عبور کنند