2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله ثبت میشه  کد ملی تون هرجا بدید سابقه هاتون نشون داده میشه

یا غیاث المستغیثین😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

اصلا نشنیده بودمممممممم کجا باید برم بپرسم؟

یا غیاث المستغیثین😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 اصلا نشنیده بودمممممممم کجا باید برم ب ...

شما وقتی تو یک بیمارستان میرید دکتر قطعا با کد ملی تون نوبت میگیرید وقتی میری تو مطب دکتر یک لپ تاپ جلوش هست کد ملی شما رو وارد می‌کنه اگر قبلا تو اون بیمارستان دکتر دیگه ای رفته باشی برای این دکتر سابقه بیماری و داروهایی ک  مربوط به اون بیماری از داروخانه اون بیمارستان گرفتی نشون میده    شما این بار رفتی دکتر از اون دکتر بخا سیستم رو نشونت بده و سابقه و دارویی گرفته باشی برات میاره بالا.    البته  من وقتی رفتم دکتر بهم گفت فشار خون و تیرویید داری گفتم اصلا همچین چیزایی ندارم لپ تاپ رو نشونم دادم جلوی اسمم این بیماری هارو نوشته بود برای اصلاحش باید به مدیریت درمان تامین اجتماعی شهرم مراجعه کنم         

خدایا توکل به تو کردم بهم کمک کردی ازت ممنونم 
شما وقتی تو یک بیمارستان میرید دکتر قطعا با کد ملی تون نوبت میگیرید وقتی میری تو مطب دکتر یک لپ تاپ ...

آخه جدیدا الکترونیکی شده قبلا دکتر چیزی تو سیستم نمیزد

فقط از طریق پزشک میتونم سوابق پزشکیمو ببینم؟

آخه جدیدا الکترونیکی شده قبلا دکتر چیزی تو سیستم نمیزد فقط از طریق پزشک میتونم سوابق پزشکیمو ببینم؟

الان یکسال هست سیستمی شدن  اگر تو بیمارستان بری دکتر اونجا هر دارویی گرفتی یا آزمایشاتی که انجام دادید ثبت سیستم هست حالا میخای چکار کنی سوابق ت.   مال من عزیزم اشتباه شده یکی دیگه رفته دکتر بیماری های اون برای من ثبت شده میخام درستش کنم.     وگرنه سوابق بیماری ثبت بشه مشکلی نداره

خدایا توکل به تو کردم بهم کمک کردی ازت ممنونم