آتنامرادی مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 2297 عنوان مربی مهد کودک 660 بازدید | 39 پست مدیر مهد دخترم زنگ زده میگه بیا مربیم شو امسال خیلی به تحصیلات مربی ها گیر میدنکارت مربیگری ندارما فقط مدرک تحصیلی دارم مهندسم نظرتون چیه معین زِد یجایی تو اهنگش میگه:من سرم را شیره میمالم که یادت نیستم اما،پشت حجم بیخیالی دوستت دارم هنوز❤من همونیم که هرشب یادش میره چقدر دوسش نداریو دوباره عاشقت میشه❤ 1401/06/07 | 21:23 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آتنامرادی مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 2297 حقوقش چقدرهه؟؟ اصلا نپرسیدم پارسال که مربیاش بین ۴ تا ۵ میگرفتن معین زِد یجایی تو اهنگش میگه:من سرم را شیره میمالم که یادت نیستم اما،پشت حجم بیخیالی دوستت دارم هنوز❤من همونیم که هرشب یادش میره چقدر دوسش نداریو دوباره عاشقت میشه❤
آتنامرادی مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 2297 سرگرمی خوبیه دنیای بچه ها اما حقوقش کمه منم تنهام تو خونه حوصلم سرمیره معین زِد یجایی تو اهنگش میگه:من سرم را شیره میمالم که یادت نیستم اما،پشت حجم بیخیالی دوستت دارم هنوز❤من همونیم که هرشب یادش میره چقدر دوسش نداریو دوباره عاشقت میشه❤
روزگارتلخ2 عضویت: 1401/05/01 تعداد پست: 1670 اصلا نپرسیدم پارسال که مربیاش بین ۴ تا ۵ میگرفتن اگه امسال 8یا 7شدهه باشه خیلی خوبه برو
ریراخانم عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 12696 مهندسی چی؟ چقدر میده؟ اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
آتنامرادی مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 2297 بچه ها من مربوط به رشته ی خودم برم سرکار حقوقم بین ۱۵ تا ۲۰ تومنه ولی کارش سنگینه حالا نظرتون رو بگین معین زِد یجایی تو اهنگش میگه:من سرم را شیره میمالم که یادت نیستم اما،پشت حجم بیخیالی دوستت دارم هنوز❤من همونیم که هرشب یادش میره چقدر دوسش نداریو دوباره عاشقت میشه❤
نیکاسپورت عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 754 اصلا نپرسیدم پارسال که مربیاش بین ۴ تا ۵ میگرفتن دوستم مربیه تهران ۱۵۰۰ میدن تازه غيرانتفاعي بعید میدونم خوب بدن
ریراخانم عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 12696 اصلا نپرسیدم پارسال که مربیاش بین ۴ تا ۵ میگرفتن فکر نکنم اینقدر بده هاااااا،اگه میده برو عالیه اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
آتنامرادی مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 2297 اگه امسال 8یا 7شدهه باشه خیلی خوبه برو اگه نشده باشه چی معین زِد یجایی تو اهنگش میگه:من سرم را شیره میمالم که یادت نیستم اما،پشت حجم بیخیالی دوستت دارم هنوز❤من همونیم که هرشب یادش میره چقدر دوسش نداریو دوباره عاشقت میشه❤
نیکاسپورت عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 754 بچه ها من مربوط به رشته ی خودم برم سرکار حقوقم بین ۱۵ تا ۲۰ تومنه ولی کارش سنگینه حالا نظرتون ... برو دنبال رشته خودت شاید استرس باشه اما حقوقی بیمه داری
آتنامرادی مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 2297 فکر نکنم اینقدر بده هاااااا،اگه میده برو عالیه چرا یکی از مربیاش دوستمه گفت من ۴ و نیم میگرفتم از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ ظهر معین زِد یجایی تو اهنگش میگه:من سرم را شیره میمالم که یادت نیستم اما،پشت حجم بیخیالی دوستت دارم هنوز❤من همونیم که هرشب یادش میره چقدر دوسش نداریو دوباره عاشقت میشه❤
ریراخانم عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 12696 اگه نشده باشه چی چند ساعت هست ؟ اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
انیساا عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 4157 بچه ها من مربوط به رشته ی خودم برم سرکار حقوقم بین ۱۵ تا ۲۰ تومنه ولی کارش سنگینه حالا نظرتون ... من جات بودم تو رشته خودم سرکار میرفتم