2777
2789
عنوان

زیبایی

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 51 پست
کرم روشن کننده مخصوصش رو بگیر . برای موهات هم ماسک مو یی روغن ارگانی چیزی

میدونی چند نووع کرم روشن کننده گرفتم شاید ی ذره روشن شه ولی بعد ی ماه دوباره برمیگرده تیره میشه بیکینی و زیربغلم تیره اس کلافم کرده دیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا همینجوری از شکم مامانم خوشگل اومدم بیرون😎 شوخی کردم نمیدونم سوال منم هست موهام وز شده هیچ کار ...

😂😂

قد: ۱۶۰  وزن فعلی: ۴۳   وزن هدف: ۶۰ امروز: ۱۴/۴/۱۴۰۱یعنی میشه منم تپلی شم؟🥺

من فقط بینی عمل کردم ولی ارثی پوستم خوبه و سفیدم و موهام هم خیلی پرن

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
رژیم ک همون رژیم لاغری.ولی واسه کبد 1ماه ناشتا نیم ساعت قبل صبحانه خاکشیر خوردم.هرشب هویج خوردم ک تو ...

ممنونم عزیزم

خدادایه 

ولی پوستو میتونی با رسیدگی و دکتر درست کنی،همچنین رفع گودی زیر چشمو

کمتر از ۵۰ روز مونده ب اینکه انتظارم تموم  شه🌱🙂تویی ک داری امضامو میخونی برام صلوات میفرستی ؟😍بوس بهت❤این ۵۰ روز برام خیلی سخته🙂🖤ولی تموم میشه می دونم🙂
بچها من تنها مشکل بدنم اینه ک کنار قوزک پام پوستش تیره شده هرکار میکنم نمیره

آخ منم اینو دارم🤦🏻‍♀️

باور میکنی همه اینا رو دارم ولی دماغی دارم انجیری  همه چیزو پوشونده 😂😂

دقیقا منم داشتم ب همین فک میکردم همه چیو دارما،ولی دماغ ریده😂من کلا همچیم گندس،چشمام،ابروهامو پهنه،لبام قلوه ایه،دماغمم ک🚶‍♀️خدا از همه چی بزرگترشو ب من داده

کمتر از ۵۰ روز مونده ب اینکه انتظارم تموم  شه🌱🙂تویی ک داری امضامو میخونی برام صلوات میفرستی ؟😍بوس بهت❤این ۵۰ روز برام خیلی سخته🙂🖤ولی تموم میشه می دونم🙂
همون کاشت مژه قیافه رو از این رو به اون رو میکنه😅 یه مدت منم مژه کاشته بودم

آخه خیییییلی کم و طبیعی بود😂