banooyejangal مدیر استارتر عضویت: 1400/12/12 تعداد پست: 702 عنوان زیبایی 512 بازدید | 51 پست چطوری بعضیا خیلی خوشگلن؟بدون هیچ عمل خاصیمیشه برای این چیزایی که میگم راهکار بدید؟شفاف شدن پوستصورتی شدن لبسفیدی دندانبلندی و محکم شدن ناخنپرپشت شون موهارفع گودی و سیاهی زیر چشمو... قد: ۱۶۰ وزن فعلی: ۴۳ وزن هدف: ۶۰ امروز: ۱۴/۴/۱۴۰۱یعنی میشه منم تپلی شم؟🥺 1401/06/07 | 21:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bhztah عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 منم لایک کن لطفا الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
carazygirl عضویت: 1400/10/20 تعداد پست: 31888 رسیدگی میکنن به خودشونو تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️رهحمت له دل نماوه چاو رههش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱
یاسی7 عضویت: 1393/12/28 تعداد پست: 27200 چرا من خیلی وقته که خشگل واقعی ندیدم؟ منظورم خیلی خوشگلههمش عمل و فیلر و فی لتر و آرایش اه حلالم کنید و خدانگهدار
setare۰۰ عضویت: 1401/04/25 تعداد پست: 11109 من بگم دندونام خودشون صاف و یه دست کامپوزیت، بینی عملی، لب قلوه ای، چشا درشت پوست صاف😎😍 میشه واسه بچه دار شدنم نفری یه صلوات بفرستید😭خدایا قول میدم مادر خوبی باشم منم لایق مادر بودن بدون🥺
setare۰۰ عضویت: 1401/04/25 تعداد پست: 11109 بخوای تیکه تیکه از صورتم عکس بدم بد کلی بزارم😉 میشه واسه بچه دار شدنم نفری یه صلوات بفرستید😭خدایا قول میدم مادر خوبی باشم منم لایق مادر بودن بدون🥺
پرررررریییییییی عضویت: 1400/10/28 تعداد پست: 3142 بنظرم کبدت پاک باشه پوست خود بخود شفاف میشه.من رژیم گرفتم و پاکسازی کبد.و پوستم خیلی شفاف شد
karbalaiii عضویت: 1401/04/28 تعداد پست: 794 اول استرس ندارن...دوم آب کافی خواب کافی،دوری از افتاب،کم کردن تایم گوشی.بعدم مسواک و آبرسان..... اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ
atiw عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 31215 آب زیاد باعث شفافیت پوست میشهواسه صورتی شدن لب هم کار خاصی نیست که انجام بدید ، میتونید رژ دائم بزنیدبرای سفیدی دندونا هم باید بلیچینگ انجام بدید هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر...🖤
banooyejangal مدیر استارتر عضویت: 1400/12/12 تعداد پست: 702 رسیدگی میکنن به خودشونو آره واقعا قبول دارم اینواما حتی زمان نوجوونیمونم خیلی خوشگل بود اون زمان هیچکدوم از کارای الان رو انجام نمیداد قد: ۱۶۰ وزن فعلی: ۴۳ وزن هدف: ۶۰ امروز: ۱۴/۴/۱۴۰۱یعنی میشه منم تپلی شم؟🥺
مهتابانه عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 461 بخوای تیکه تیکه از صورتم عکس بدم بد کلی بزارم😉 کلی بزار و خوب راز خوشگلیت و بگو به مام😂
karbalaiii عضویت: 1401/04/28 تعداد پست: 794 بخوای تیکه تیکه از صورتم عکس بدم بد کلی بزارم😉 عکس کلی بده 😍 اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ
arosyakhi عضویت: 1401/01/04 تعداد پست: 4663 برا محکم شدن ناخن اب گوجه و ابلیمو برا زیر چشم از پچ استفاده کنبرا موها از روغن رزماری استفاده کن ولی ۲.۳ قطره فقد ب ریشه بزن برا دندونم ک یا بلیچ کن یا کامپوزیت
zahraas70 عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 3391 والا همینجوری از شکم مامانم خوشگل اومدم بیرون😎شوخی کردم نمیدونم سوال منم هست موهام وز شده هیچ کاریش نمیتونم کنم زیربغلم تیره شده هرراهی امتحان میکنم جواب نمیده نمیدونم چیکاار میکنن ک همه چی تمومن