2777
2789
عنوان

ایا باردارم؟؟🥺

156 بازدید | 28 پست

بچه ها من قرص مدروفم ۵ ک هورمونی هست و دکتر بهم تجویز کرذه دارم مصرف میکنم و در حاله اقدام هستم و چن تا علاعم دارم ایا از این دارو هست یا باردارم

سینه هام کمی درد میکنن ترشح دارم خیلی کم و زیر شکمم هر از گاهی تیر میکشه کمرمم گاهی اوقات درد میکنه و تکررر ادرار هم دارم نمیدونم شاید هم از قرص هست چون میگن اونم علاعم اینا داره مثله بارداری نگرانم کی با وجوده این قرص باردار شده و همچنی علاعمی داشته؟؟

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیبی چک زدی؟

ن هنو از موعدم نگذشته گفته بعد از قطع دارو اگ پری شدی بیا دوروز بعدش پیشم اگ هم ک نه یه هفته بعد بیا ولی داروم امشب تموم میشه دیگ توکل ب خدا انشالله ک حامله باشم 

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍
ناراحت نشی من این علائمو موقعی ک پریودم دارم همینطوری نمیشه نتیجه گیری کرد حتما بیبی چک بزن 

ولی من تازه پریود شدم و تموم شدم این علاعمو تازه دارم

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍
ن هنو از موعدم نگذشته گفته بعد از قطع دارو اگ پری شدی بیا دوروز بعدش پیشم اگ هم ک نه یه هفته بعد بیا ...

ایشالا ک ب مراده دلت برسی ولی بزنی بیبی چک مطمعن نر میشی یام ک گفته وایسا یام ک زنگ بزن ب دکترت منشیا اکثرا جواب میدن 

روز چندم سیکلته عزیزم منم لتروزول خوردم این ماه همین  علائمو دارم روز۱۹ سیکلم هست

دقیق نمیدونم عزیزم ولی فک کنم دو هفته ای اینا میگذره از تخمک گزاریم 

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍
ایشالا ک ب مراده دلت برسی ولی بزنی بیبی چک مطمعن نر میشی یام ک گفته وایسا یام ک زنگ بزن ب دکترت منشی ...

فردا بی بی بزنم ج میده؟؟ امشب داروم تموم میشه

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍
فردا بی بی بزنم ج میده؟؟ امشب داروم تموم میشه

والا دکتر نیستم بدونم 😅 بازم با دکترت مشورت کنی خیلی بهتره یام ک خودش گفته صبر کنی حتما چیزی میدونه یه چند روز صبر کن دیدی پریود نشدی بیبی چک بزن 

والا دکتر نیستم بدونم 😅 بازم با دکترت مشورت کنی خیلی بهتره یام ک خودش گفته صبر کنی حتما چیزی م ...

دعا کنین تروخدااا خیلی چشم انتظارممم😭😭😭

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍