2777
2789
عنوان

کتک خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2378 بازدید | 93 پست
پیااااام بده خووو شب میخوای تنها بمونی  اصلا زنگ بزن با دخترت حرف بزن

چی بگم دخترمم یکی لنگه خودش. انقد باباییه😂 . الان دیگ دخترمو اونجا خوراکی دادنش گولش زدن شده بر علیه من🤦

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

چی بگم دخترمم یکی لنگه خودش. انقد باباییه😂 . الان دیگ دخترمو اونجا خوراکی دادنش گولش زدن شده بر علی ...

خودایی همسرت آروم برخورد کرده دیگ 

اگ حس میکنی بد برخورد کردی ی پیام بده

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

خودایی همسرت آروم برخورد کرده دیگ  اگ حس میکنی بد برخورد کردی ی پیام بده

چی بهش بگم .اره همیشه اروم برخورد میکنه . جور دیگ اذیتم میکنه مثلا اینجوری ک رفته .  چی پیام بدم ک منت کشی نباشع 

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

اوووومد پس     حرف نمیزنه؟

نه دخترم داره از خوش گذرونی هاش تعریف میکنه . کلی بهشون خوش گذشته 😢 . خودش رفتع رو تخت دراز کشیدع 

وااااای پاشوووو خفش کن    

دخترم میگ مامان رفتی کلاس رانندگی میگم چرا میگ عمه گفته چرا مامانت نیومد بابایی گفتع میخاسه بره کلاس رانندگی 🥴

بفهمه بدتر میاد میزنه کجا برم نمیشناسم هیشکیو ندارم

خونه رو اصلا ترک نکن بمون سر زندگیت ولی تنبیهش کن تا بفهمه کتک زدن تاوان داره من باشم دست به سیاه و سفید نمیزنم ومحلشم نمیذارم تا ادب بشه بعدم که پیش قدم شدن چنان میزنمش که صدای عرعرش بره بالا

هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود. خدایا هزاران هزار مرتبه شکرت