2789
عنوان

سوپ ساده

216 بازدید | 20 پست

بچه ها طرز تهیه سوپ ساده لطفا

وسایلم ایناس 

مرغ

رب

رشته سوپ

پیاز 

ادویه😂

اکثر آدمهایی که مارا رنج میدهند،رنج کشیده هایی هستن که نتوانسته اند از زخم های خود عبور کنند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پیاز رو با ادویه تفت بده رب اضافه کن بعدم مرغ و اب بریز بذار بپزه. وقتی پخت ابش کم شد رشته سوپی بریز بذار جا بیفته. سیب زمینی هم میتونی بریزی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

سبزی چی بدون سبزی که سوپ نیست

سبزی فریز دارم ولی ارزش غذایی نداره

اکثر آدمهایی که مارا رنج میدهند،رنج کشیده هایی هستن که نتوانسته اند از زخم های خود عبور کنند

پیاز و تفت بده یکم ادویه بزن مرغ ریش رو اضافه کن و رب بزن اگه سیب زمینی بود بریز و ابجوش اضافه کن دست اخرم ورمیشل و خلاص

آدمک آخر دنیاست بخند.. آدمک مرگ همین جاست بخند.. دستخطی که تو را عاشق کرد  شوخی کاغذی ماست بخند.. آدمک خر نشوی گریه کنی،، کل دنیا سراب است، بخند..

من پیاز رو رنده میکنم یا ریز خرد میکنم 

تفت میدم با زردچوبه و نمک فلفل مرغ جو بعد آب می‌ریزم  

مرغ که نیم پز شد هویج رنده شده جعفری و رب تفت داده شده اضافه میکنم تمام 

اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 
عدس هم بریز ....نوش جان جای منو پس کوچیکم خالی😋😊

جات سبز

خداکنه فقط خوب بشه 

راستی لیمو ترش  تازه هم دارم