2777
2789
عنوان

بعد شیردهی س ی ن ه افتاده میشه؟

1411 بازدید | 36 پست

واقعا بعد بارداری و درحین شیردهی سینه ها بزرگ میشن؟ 

سوال بعدیم اینه که اگ سیردهی تموم شه،  سینه افتاده و زشت میشه؟ 

چیکار کنیم اینجور نشه؟! 

من سایزم تقریبا 80 هست البته 85 میبندم چون دور سینم بزرگه و پهن، خیلی بزرگ نیس سایزم، بازم برای منم افتاده میشه یا نه فقط اونایی که سایز بالاهستند خیلی میفته؟

شکم چی؟ شکم بعد زایمان طبیعی طودتر به حالت اول برمیگرده یا بعد سزارین؟ 

و کلی سوالای دیگ ک ممنون میشم تجاربتونو در زمینه بارداری و اقدامات اون برای حفظ شادابی چهره و اندام بگید🙏

25 سالمه تازه باردارشدم بچه اولمه. 

قدم 161 وزنم 63

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توبارداری مرتب به شکمت روغن بمال تاافتاده نشه،،همچنین به سبنه،،بستگی به ژنتیک آدم داره،،من سینه هام کوچولوبودیخورده بزرگتروخوش فرم ترشد،،الان عالیه،،ولی خداروکافرنیاره ازبابت شکمم،،مثل شکم یه پیرزن شد،،البته الان که تپلترشدم بهتره ولی اون زمان حالم ازش بهم میخورد،،مال بعضیام اصلاتغییرنمیکنه،،وزنم قبل بارداری اول۴۲بودماه نه شد۵۹،،

کسی هست این اتفاقات براش نیفتاده باشه و با راهکار و روش های. مناسب حلش کرده باشه و اوکی شده باشه؟

من بچه هام شیرخشکین 

سینه هام مثل قبله

تنها راهش فک کنم همینه که شیرخشک بدی وگرنه در هر صورت میفته

زشت میشه ینی دقیقا چجوری؟ ترک هم برمیداره؟ راهکار برای پیشگیری ندارید؟ 😥

واسه من ترک برنداشت ولی افتادگی واسه همه هست مگر اینکه از اول شیرخشک بدی اصلا سینتو ندی اونم افتادگی داره اما کم

مادر خوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی واسه دخترم باشم❤️😁🥺  
زشت میشه ینی دقیقا چجوری؟ ترک هم برمیداره؟ راهکار برای پیشگیری ندارید؟ 😥

عزیزم این همه حساس نباش ،این اتفاق برای همه خانوما میوفته ،اینجوری بخوای غصه بخوری افسردگی زایمان میگیری ،تو داری مادر میشی و این به همه این اتفاقا می ارزه،منم هم سن تو ام و بچه اولمه،ولی اصلا نگران نیستم اتفاقا الان از تغییرات بدنم لذت میبرم چون داره بهم یادآوری می‌کنه که یه فسقلی تو وجودمه😍😍

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞