2777
2789
عنوان

مادر رفیق با کلک!!

141 بازدید | 7 پست

خیلی حالم بده هیچکس ندارم باهاش درد دل کنم 

یه خاله دارم همش غیبت میکنه عزت نفس پایینی داره و میخواد همه خورد کنه و خودش خوب جلوه بده بدگویی همه میکنه از خانه داری تا روابط زن و شوهر نظر میده چند وقتی رفتم کمکش برای اسباب کشی خیلی جلو من از مامانم بد گفت از طرز لباس پوشیدنش تا رابطه خصوصی مامان بابام منم دیگه عصبی شدم اومدم برای مامانم تعریف کردم (چندبار دیگه هم گفته بودم اما گوشش بدهکار نبود)تا دیروز ک عصبی شدو زنگ زد برای خالم گف اگر ازمن خوشت نمیاد اسممو نیار برای اینکه طولانی نشه میام الان بقیش میگم

خلاصه تا قطع کرد لباسای خودشو داداش کوچیکمو برداشت تا از خونه بره جلوش وایسادم گفتم نرو غلط کردم دیگه نمیگم بخدا از سر دوست داشتن ک میگم دوست ندارم مسخرت کنن گف میخوام برم برو کنار همش داداشم از بغلش می‌گرفتم دوباره ازم میگرفتش سوییچ ماشین برداشتم تا نره ب زور ازم گرفت حتی داخل ماشین نشستم تا سر کوچه رف ولی در خونه باز بود پیاده شدم چهار ساعت براش زنگ زدم ج نداد و مدام گریه کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا مامان من به کمک همسایمون برای خالم تولد و کیک و بادکنک و اینا این درحالیست که  از تولد من فراریه ها  اصلا حال نداره برام کاری انجام بده شانس ماست منم ۸۰۰ دادم هدیه به خالم ولی حالا خودم هیچی پول  ندارم

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

تا اینکه خاله کوچیکم گف خونه ماس نگران نباش اسنپ گرفتم رفتم خونشون عذرخواهی کردم و..... 

امروز صبح بلندشده حرفای بد بهم میزنه گفتم حقته برو لیاقتت همینه ک برات ارزش قاعل نباشن برگشت منو زد تماااااام دستم کبوده همشم میگ تو میخوای بین ما دوتا بهم بزنی خالمم پیامم داد و هرچی لایق خودش بود بهم گف و بلاک کرده خیلی حالم بده حالم بهم میخوزه از مامانم چرا پشت منو نمیگیرع 😭

😔هعییی چرا واقعا اون کسی ک آخرش بدردشون میخوره ما دختراییم

انقدر دلم گرفته    وعصبانیم دلم مبخواد تا شنبه خاکم کنن 

همسویمون گفت بیا عکس بگیر باکیکه خواستم بگم اینا دنبال بهانن که نگیرن برو بابا من شنبه تولدمه 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.