2789
عنوان

حرف جاری

304 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها 

من یکسالی هست ازدواج کردم و با خانواده همسرم تو یک ساختمان ولی دو طبقه مجزا هستیم  

خانواده من یک شهرستان دیگه زندگی میکنن

اوایل ازدواجم خانواده م به مسافرت کاری رفته بودن هنگام برگشت از شهر ما رد میشدن بعد به محل زندگی خودشون میرسیدن وقت شام هم بود  

همسرم و خودم قصد داشتیم که برای شام‌دعوتشون کنیم 

ولی همسرم اصرار کرد که چون بار اول هست مادرشوهرم شام درست کرده بریم طبقه پایین(اینم بگم که من چون تنها هستم تز صبح تا شب برای صبحانه ونهار و شام مادرشوهرم اجازه نمیده خونه خودم چیزی درست کنم یعنی حتی اگه درست کنم هرچی خودشون داشته باشن برام‌میاره بالا منم معمولا خونه اونا تو‌اشپزی کمکشون میکنم)

حالا اونشب خونه اونا بودیم و مهمونی اونجا برگزار شد و بعد از شام جاریم اینا اومدن (اون بزرگ‌تره از منه)

و کنایه وار به من گفت خانواده من تا حالا اینجا نیومدن اینطوری منم خیلی ناراحت شدم و به همسرم گفتم گفت گوش نده

حالا بماند که جاریم کارمنده ‌‌بچه کوچیک داره که از شنبه تا پنجشنبه صبح و شب خونه پدرشوهرم هستن و فقط جمعه ها می‌رن خونشون

الان میخاد برا بچه ش تولد بگیره خونه پدرشوهرم خانوادشو دعوت کرده حتی خانواده خاله ش هم هستن

تازه فهمیدم هرسال اینجا تولد میگرفته 

موندم حرفشو به مادر و خواهر شوهرم بگم که اینجوری گفت به من  حالا خودش اینجا مهمونی میگیره یا بیخیال شم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چه نمک نشناسیه.

بگو ولی ماجرا رو با گله تعریف نکن. حرفشو بنداز بعد بگو چه جالب فلانی گفته مادرشوهر تا حالا پدر و مادر منو دعوت نکرده خونش و اونا هم نیومدن. اون شب که بابام اینا اینجا بود گفت و منم خیلی براش ناراحت شدم. کاش قدردان تر بود.

یا توی همون تولد بلند بگو خدا رو شکر اومدن. از اون موقع که گفتی و غصه خوردی منم برات ناراحت بودم که چرا بابات اینا اینجا نمیان.

در بدترین ما آنقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب‌جویی کند.

به مادرشوهرت نگو عزیزم، مستقیم به خودش بازگو کن، بعد از تولد هم بگو که نتونه حین جشن یه ماجرایی به نفع خودش درست کنه و یه وقت خللی تو مهمونی پیش بیاد یا باعث ناراحتیت بشن ..‌. گرچه ارزش نداره ولی اگر نگی فکر میکنه نمیتونی از خودت دفاع کنی و عادتتش میشه ..‌.

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.

عین بچه ها نرو گزارش بده به مادر شوهرت لطفا😐

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️