2777
2789
عنوان

افتادگی بینی

152 بازدید | 14 پست

دوستان من عمل بینی انجام ندادم ولی چن وقتیه که توجه میکنم ی قسمت بینیم انگار افتادگی داره وکمی هم پره اش از اون یکی بزرگتره نمیدونم دلیلش چیه بینیم نیاز به عمل نداره ولی الان ک این قسمتو میبینم حرص میخورم چون ممکنه به مرور بدتر شع و عمل نیاز داشته باشم نمیدونم چربی داره چی داره ولی کشیده تره انگار

کسی میدونه بخاطر چیه و چیکار کنم 

بنظرتون لیفت کنم؟

نمیدونم.ولی من میخوام برم عمل قوس بدم ب بینیم

بعضی از درها برای همیشه بسته میشن،بقیه به جاهای غیر قابل انتظار باز میشن❤️🤌اونقدر قوی باش که رها کنی،اونقدر عاقل باش که برای آنچه لایقش هستی صبر کنی😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از عمل میترسم بعدم میگم شاید بهم نیاد اونجوری

منم میترسیدم ولی از هر کی پرسیدم درد نداشته و بیشتر دوستامم انجام دادن

مگه میشه بینی عملی بهت نیاد!

بعضی از درها برای همیشه بسته میشن،بقیه به جاهای غیر قابل انتظار باز میشن❤️🤌اونقدر قوی باش که رها کنی،اونقدر عاقل باش که برای آنچه لایقش هستی صبر کنی😊
منم میترسیدم ولی از هر کی پرسیدم درد نداشته و بیشتر دوستامم انجام دادن مگه میشه بینی عملی بهت نیاد!

اگه پوستت اوکی نباشه اره اونقدر جذاب به نظر نمیرسی منم پوستم خیلی اوکی نی

اگه پوستت اوکی نباشه اره اونقدر جذاب به نظر نمیرسی منم پوستم خیلی اوکی نی

ینی پوست ضخیم؟

از بیهوشی میترسم😂

میترسی به هوش نیای دور از جون؟

اره چون یکی ازفامیلامون این اتفاق واسش افتاد البته چن سال پیش بینیشم خوشگل بود ولی دیگ

نه شاید اون یه مشکلی داشته خیلی کم پیش میاد