2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 29 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا شما که تازه عروسی کردین اینقد بزرگش میکنی برا چی خودتو میزدی اونراه یعنی ندیدی که براش عادی نشه به کسی هم نمیگفتی.شاید دوس دختر قبلیش بوده تا خواسته دکش کنه بره شاید نیاز ب زمان داشته اگه نمیخواستت که نمیومد تورو بگیره

بابا شما که تازه عروسی کردین اینقد بزرگش میکنی برا چی خودتو میزدی اونراه یعنی ندیدی که براش عادی نشه ...

من اعتماد داشتم بهش ولی با این کارش داغونم کرد اگه ماله مجردیش بود من انقد حساس نمیشدم دو ماه پیش هم اینستا رو داشت این همون موقه چت میکرده فک کنم

همین کارو میخام بکنم ولی چطوری!؟

باهاش سر سنگین شو بزار این قضیه واسش خیلی سنگین تموم بشه.بزار به غلط کردن بیوفته.اگه شد چند وقتیخونه یابات بمون.کلا یه کاری کن که بفهمه ازین کارا بکنه تاوان سختی داره

چن هفته پیش هم تل رو نصب کرد

جدی جدی شکاک شدم بهش

دیشب گفت همرو پاک میکنه و ... 

عینه خیالش نیس حتی بیاد معذرت خاهی کنه دیشب از ترس میخاس بره اگه کاری نکرده بود چرا بیخودی ترس داشت

باهاش سر سنگین شو بزار این قضیه واسش خیلی سنگین تموم بشه.بزار به غلط کردن بیوفته.اگه شد چند وقتیخونه ...

حتی چش دیدنشو ندارم دلسردشدم ازش

دیشب نرفتم خونه موندم همینجا امشبم بابام گفته میخاد صحبت کنه باهاش نمیدونم قراره چی بشه😔

چیشد اسی پدرت صحبت کرد باهاش؟

صحبت کردن ب بابام گفت میرم معذرت خاهی مکنم ولی وقتی اومد شروع کرد ب داد و بیداد ک من شرط دارم او ت ام باید اینستا و... پاک کنی منم لجم گرف گفتم بی چشم و رو اونی که خودشو خراب کرده تویی بعد من پاک کنم!؟ 

رفت خونه گفت هر وقت خاسی نیا نیامدی ام مهم نیست

منم خونه بابامم تا تکلیفش تا اون دختره معلوم شه 

با توجه به چیزایی که گفتی خوب واضحه که که ارتباط مجازی داشته  ولی خب میتونی تنبیه ش کنی. &nbs ...

تنها تنبیه ایی ک به ذهنم رسیده همینه چند روز خونه بابام باشم از بس دعوا راه انداخته من کوتاه اومدم فک کرده این دفه ام مثه قبل.

اگه کوتاه بیام چند ماه دیگه دوباره ی خیانت جدید.

تنها تنبیه ایی ک به ذهنم رسیده همینه چند روز خونه بابام باشم از بس دعوا راه انداخته من کوتاه اومدم ف ...

انشالله هر چی خیر و نیکی هست برا پیش بیاد. توکل به خدا

خدا کنه شریک زندگیت تغییر کنه واز کارهاش پشیمون بشه وجبران کنه برات.

ما هم برات دعا میکینم.

انشالله هر چی خیر و نیکی هست برا پیش بیاد. توکل به خدا  خدا کنه شریک زندگیت تغییر کنه واز کاره ...

خیلی ناامید شدم 😔

ممنونم از لطفت عزیزم یه دنیا تشکر🌸