2777
2789

نه بابا یه لحظه س دیگه

دختر من تا اومد گریه کنه شیر دادم خوابش برد

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

چندتا واکسنه؟یسریا میگن ۲ تا یسریا میگن جدیدا پنج گانه شده یدونس

دوتاس ولی یدونه ش درد داره اون یکی و اصلا نمیفهمه

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

البته دوماهگی فک کنم یدونس ۴ و۶ ماهگی ۲تا

۲ماهگی یدونس یا دوتا؟

عزیزم دو ماهگی یه دونه واکسن پنجگانه میزنن با سه تا دونه قطره فلج اطفال میریزن دهنش، چهار ماهگی و شش ماهگی دو تا واکسن یکیش فلج اطفال یکیش پنجگانه تزریق میکنن همراه سه قطره فلج اطفال

۲ماهگی یدونس یا دوتا؟

وقتی خواستی بری حتما نیم ساعت از شیر خوردن نوزادت گذشته باشه چون هم سیر باشه که واکسن زدن قندش نیفته و هم قطره فلج اطفال میدن یکم از شیر خوردنش گذشته باشه وگرنه بالا میاره دوباره باید بری قطره بهش بدن، من نیم ساعت قبل واکسن هم استامینفن بهش میدم نمیدونم پزشک شما چی نظرشه، 

عزیزم واکسن زدی ؟ مشکلی نداشتی ؟

اونجا که زدن دخترم موقع تزریق یکم گریه کرد بعد خوابید اوردیم خونه بعد سه چهار ساعت درداش شروع شد هی گریه میکرد تو خواب هیچکاریم نمیتونستیم انجام بدیم😔.