2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه میدونستم  که کف نی نی سایت نبودم

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
من ک دیگه کم کم دارم افسرده میشم خیلی خسته کنندست بی هدف باشی

اره عزیزم دقیقا منم همیمطورم

نمیدونم چ کار کنم چ هنری یاد بگیرم هم سرگرم بشم هم دستم تو جیب خودم باشه :(

حالا ب نظرت چ کاری رو شروع کنیم:/

ببین من خیلی بی هدفم من مشکلم یکی دو تا نیس که اصلا توان انجام کاری ندارم 😔😔😔فکرم درگیره اصلا هدفی به ذهنم نمیرسه 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
ببین من خیلی بی هدفم من مشکلم یکی دو تا نیس که اصلا توان انجام کاری ندارم 😔😔😔فکرم درگیره اصلا هدف ...

منم همینم باور میکنی میگم برم دنبال فلان هنر باز میگم حسشو ندارم میگم برم واس کار باز میبینم اصلا حوصلشو ندارم واقعا نمیدونم چکار کنم بعضی وقتا دوس دارم گریه کنم از این حجم از تنبلی

منم همینم باور میکنی میگم برم دنبال فلان هنر باز میگم حسشو ندارم میگم برم واس کار باز میبینم اصلا حو ...

چن سالته ؟من تلاشم کردم تا حدی برای کار نشد البته من ی مقدار حق دارم افسرده شدم کلی عقب افتادم  شاید بگی این چه هدفیه ولی دوس دارم درد و دل کنم بهت میگم من ۳۲ سالمه دوس دارم ازدواج کنم زودتر😔😔