2777
2789
عنوان

چند درجه تبه؟

89 بازدید | 21 پست

دخترم زیربغلش ۳۷.۶ بود، یه کم نمیدونم چرا از صبح بیحاله، این درجه تبه؟

داره دندونم درمیاره، ۷ ماهشه

سخته، ولی چون میگذرد غمی نیست، پس "آرووووم باش، آرووووم" 

تا ۳۷ و نیم عادیه ی درجه زیاده ک اونم زیاد مهم نیس ولی با توجه ب اینکه میگی بی حاله شاید خدایی نکرده مریضه حواست باشه مخصوصا شب

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید بالاتر بره کلا اگه از 37 بالا تر زد بدون داره تب میکنه دیگه از 37/5 بالاتر زد حتما تبه

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁
ن این تب نیس

یه کم گرمه آخه. هی عه عه هم میکنه. میترسم بدن درد داشته باشه.

ماشالله  خیلی پرانرژیه،  اما امروز از صبح به کم بیحاله

تا ۳۷ و نیم عادیه ی درجه زیاده ک اونم زیاد مهم نیس ولی با توجه ب اینکه میگی بی حاله شاید خدایی نکرده ...

الان یه کم استامینوفن دادم

الان یه کم استامینوفن دادم

شبم مواظبش باش

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش
درجه زیر بغل باید به اضافه ۰.۸ تا ۱ بشه که یعنی بچتون یکم تب داره. مایعات زیاد بده پاشویه کن و قطره ...

تا صبح خوب بودا، یهو دیدم شروع کرد گریه و عه عه کردن، انگار بدن درد داره

الانم حس کردم داغه، اندازه گرفتم

یه کم گرمه آخه. هی عه عه هم میکنه. میترسم بدن درد داشته باشه. ماشالله  خیلی پرانرژیه،  ام ...

آره بدنش داغه ولی تب نیس فشار دندونشه عزیزم ی کم استامینوفن بده بهس بخاطره بیحالیش ولی تب نیس خداروشکر

آره بدنش داغه ولی تب نیس فشار دندونشه عزیزم ی کم استامینوفن بده بهس بخاطره بیحالیش ولی تب نیس خداروش ...

دادم یه کم.

خدا به خیر کنه

نبرم دکتر؟ یهویی اینجوری شد، مواظبشم.❤

ن عزیز فعلا نبر ولی خب اگه خدایی نکرده تبش بالا رفت حتما ببر 

دختر من هفته قبل با اینکه صبح تا شب شاد و شنگول بود شب نمیتونس بخوابه یهو ساعت ۳ نصف شب بیدار شدم دیدم  ۳۸/۵ درجه تب دارع برا همون میگم یکم هوشیار باش

ن عزیز فعلا نبر ولی خب اگه خدایی نکرده تبش بالا رفت حتما ببر  دختر من هفته قبل با اینکه صبح تا ...

اره اصولا شبا تب بالاتر میره، کلا هم خواب خودش سبکه، هم خواب من.

شب تا صبح باهاشون بیدارم.