2777
2789
عنوان

نی نی سایتیا :|

47 بازدید | 5 پست

تو این مدتی که اینجا بودم در کنار خوبی هاش که اگه سوالی داری نمیتونی از اشنا بپرسی ولی اینجا قشنگ راهنماییت میکنن همه یجورایی دوست و رفیقیم صحبت میکنیم حال میکنیم باهم .. ولی بدی هایی داره که فریاااااد میزنه ادمو مجبور میکنه چشم از خوبیاش ببنده... نمونش تو بعضی از تاپیکا یه عده بی سواد از پشت کوه اومده میان یه نظرایی میدن نه تحقیق کردن نه مطلب درست درمون خوندن... تنها متنه علمی که میتونم بگم خونده باشن ماله سه چهار تا سایت خاله بازی ایرانیه ولاغیر... یعنی ادم سر درد میشه از این حجم از...ای خدا... بعضی موقع ها میگم ماها حقمونه بهمون میگن جهان سومی.. اصن جهان سومی چیه ما جهانه 50 هم رد کردیم..ای خدا   ( به خودتون نگیرین )

من همیشه ته دلم ادمهارو دوست دارم اما نمیدونم چرا اونها هیچوقت اینو نفهمیدن, اخه من واسشون هیچ سودی ندارم. شاید برای همینه هیچ دوستی ندارم. "مکس"............هیچوقت قلب آدمهارو نشکن چون یکی ازش دارن..بجاش استخوناشونو بشکن که 206تا ازش دارن :] ....یه اوتاکو و آرمی که همه جا ول میچرخه

من بعضا از بعضی تاپیکهای سایت تعجب میکنم. بعضا تاپیکهای عجیب و غریبی میزنن که هیچ پشتوانه نه علمی داره، نه دینی داره... ازشون یه سوال راجع به نوع و درستی تفکرشون میکنی زود بهت میپرن و جبهه میگیرن واست، درحالیکه اگه واقعا حرف کسی درست باشه، منطقی استدلال میکنه و جبهه نمیگیره...

خودشم جالبه مباثی پرطرفدار میشن که کاملا خرافین و هیچ مبنایی براشون نیست. مردم علاقه عجیب غریبی به اینچیزا دارن که نمیتونم درک کنم...

ولی یه تاپیکی که حرف منطقی میخواد بزنه، ازش استقبال نمیشه اصلا...

من بعضا از بعضی تاپیکهای سایت تعجب میکنم. بعضا تاپیکهای عجیب و غریبی میزنن که هیچ پشتوانه نه علمی دا ...

دقیییقا.. تازه همون حرف منطقیتم با هزار جون تعصب بازی و چرت و پرت گویی میخان نقض کنن.. حالا ازشون بپرس از کدوم جا این مطلبو دراوردی ببین چی میگه تروخدا  

من همیشه ته دلم ادمهارو دوست دارم اما نمیدونم چرا اونها هیچوقت اینو نفهمیدن, اخه من واسشون هیچ سودی ندارم. شاید برای همینه هیچ دوستی ندارم. "مکس"............هیچوقت قلب آدمهارو نشکن چون یکی ازش دارن..بجاش استخوناشونو بشکن که 206تا ازش دارن :] ....یه اوتاکو و آرمی که همه جا ول میچرخه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیییقا.. تازه همون حرف منطقیتم با هزار جون تعصب بازی و چرت و پرت گویی میخان نقض کنن.. حالا ازشون بپ ...

من بعضا به خودم امیدواری میدم که با بیشتر شدن تحصل در جامعه، وضعیت بهتر میشه... اما اینچیزهارو میبینم، واقعا مردد میشم و نگرانم از آینده جامعه...

موافقم که هر کسی میتونه تفکر خودش رو دشاته باشه، اما تفکری که براش دلیل و منطق و استدلال درست و حسابی داشته باشه...

تاپیک درست و حسابی 2 صفحه بیشتر نمیشه، اما تاپیکی که هیچ مبنایی نداره و خرافات محضه میشه 95 صفحه!

مشکل از استارتر اون تاپیک نیستا، به هر حال ایشون ابراز عقیده میکنه، اما خریدار اون تفکر بیش از حده که این واقعا ترسناکه...

من بعضا به خودم امیدواری میدم که با بیشتر شدن تحصل در جامعه، وضعیت بهتر میشه... اما اینچیزهارو میبین ...

من که خیلیی به خودم امیدواری میدم نسل جدید بیشتر با فضاهای علمی و کلا دانش حالا چه از طریق مجازی و کتاب سروکار داره بیشتر تحقیق میکنه یا به قول شما تحصل بیشتر در جامعه حداقل اون نسل بی سواد به مرور زمان کمتر شه... ولی امروزها من یه چیز هایی میبینمو میشنوم حرص میخورم میگم یعنی این حماقت و مقاومت در برابر فهمیدن چیزی نمیخاد تموم بشه؟؟ یه جوری توی به کرسی نشوندن حرفشون از هر طریقی استفاده میکنن.. توهین میکنن مغلطه میکنن مظلوم نمایی که بماند.... که همه بگن چی؟ دقیقا ما با تو موافقیم.. این نسل جدید حداقل اکثرشون توی یادگرفتن چیزها سرکشه.... ولی میترسم حقیقتا...اینکه این افکار به بقیه هم سرایت کنه یه موقع ها به خودم میگم اینجا واقعا بدرد اعصاب روانه من نمیخوره 

من که خیلیی به خودم امیدواری میدم نسل جدید بیشتر با فضاهای علمی و کلا دانش حالا چه از طریق مجازی و ک ...

آره، دقیقا موافقم باهات... والا منکه پیشرفت فکری زیادی نمیبینم در جامعه. اتفاقا تو بعضی مسائل نسبت به 50 سال پیش شاید پسرفت هم داشتیم...

باید مبنای فکری منسجم داشت و تا حدی به فلسفه و فیزیک واقف بود.

کلا کسیکه مبنای فکری درستی نداره نمیشه ازش خیلی انتظار داشت... خیلیا متاسفانه در حد دروس مدرسه رو هم مسلط نیستن و بعد احکام سنگینی در باب موضوعات اساسی میدن... کلا شرایط به نظم جالب نیست و ترسناکه...