من یه دختر چادریم😍یه دختر شادم 🥰 البته شوخ شیطون هم هستم😉😁تو کل دنیایه عشق دارم 🥺که یه تارموشو به کل دنیا نمیدم 😍عشقم نفسم همه کسم زندگیم کدومش🥺.....همسر جااانم بمونی برام 😇میشه برای خوشبختیمون یدونه صلوات بفرستی مرسی قشنگم🥺😍
سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
امیدت بخداباشه عزیزم اگه جای من باشی چکار میکنی هی😪💔
من یه دختر چادریم😍یه دختر شادم 🥰 البته شوخ شیطون هم هستم😉😁تو کل دنیایه عشق دارم 🥺که یه تارموشو به کل دنیا نمیدم 😍عشقم نفسم همه کسم زندگیم کدومش🥺.....همسر جااانم بمونی برام 😇میشه برای خوشبختیمون یدونه صلوات بفرستی مرسی قشنگم🥺😍
اگر سالمی ۱۰ هیچ از خیلیا جلوتری...نمیدونم چرا دلت گرفته یه کاغد بردار علت گرفتن دلتو توش بنویس بعد فکر کن یه کی این مشکلات بت گفت و میخای بهش راه حل بدی چی میگیش؟؟؟همون راه حل تو انجام بده...جواب حال دلت دست خودته...میدونی من از صبح تو تخت خانم و هر لحظه ممکنه بخاطر قند بیهوش بشم...هیچ کی ام خونه نیس...قدر خودتو شرایطت بدون..غم دل انقد زیاده ک از حساب خارجه بخاطر این شرایطم تازه دیروز رفتم دکتر گفتن یه درد دیگ ام داری...پس قدر زندگیتو و شرایط الانتو بدون ک من حسرت شرایط الان تو رو دارم
سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
عزیزم اگه بدونی تو زندگی چی کشیدم مطمئنم دردات یادت میره😳💘
ن اگه بدونی من داره چه بلا های سرم داره میاد تعجب میکنی داره زندگیم داغون میشه حیف نمیشه اینجا گفت وگرنه برات میگفتم
کاس دیابت داشتم حداقل تکلیفم مشخص بود ولی دیابت ندارم افت قندم دارم صبا ک بیدارم میشم قندم ۱۰۴ صبحونه میخورم دو ساعت بعد قندم میشه۸۰ بشدت روند کاهشی داره رو این حساب کارم شده غذا بخورم هر دو ساعت یه بار و تو تخت دراز بکشم چون اگر کار کنم در عرض یک ساعت شاید کمتر بشه ۸۰ یا حتی پایین تر...اگ بهش اهمیت ندم ب ۵۰ میرسه...چند دفه آزمایش دادم دکترا سر در نمیارن بشدت خسته ام دلشکسته...دانشگام ک سر قندم نصفه ول کردم گفتم اشکال نداره تو خونه خیاطی یادمیگیرم مجازی دوره هاشو دیدم و ولی نمیتونم کار کنم...قدر شرایطت بدون مشکلات روحیمو میتونم تحمل کنم ولی جسمی رو نه چون دست و پامو کلا بسته