بچه ها روی تناسلم چنتا زگیل کوچولو بودن که الان این روزای آخر بارداریم بزرگ شدن خودبخود بنظرتون الان باید چیکار کنم خیلی نگرانم مخصوصا واسه بچم،براش اتفاقی میفته؟!
کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒 با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻 https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ب دکترت بگو سزارینت کنن.. زگیل تناسلیه؟؟ ازمایش دادی ؟؟ چون تو بارداری سیستم ایمنی میاد پایین.زکیلا ...
زاتا سزارین هستم، مطمئن نیستم زگیل تناسلیه شایدم آنژیوکراتوم باشه چون فقط یه حالت خونی دارن که قبلا خودبخود ترکیدن رفتن زگیل خوشه ای هست پر از آب اینا هست واسه همین، البته این اواخر اینجوری شدن منم خیلی سنگین شدم واسه آزمایش رفتن اینا منتظرم این چند روز بدنیا بیاد ببینم چیکار کنم بخاطر بچه نگران بودم