2777
2789
عنوان

زگیل در بارداری

270 بازدید | 11 پست

بچه ها روی تناسلم چنتا زگیل کوچولو بودن که الان این روزای آخر بارداریم بزرگ شدن خودبخود بنظرتون الان باید چیکار کنم خیلی نگرانم مخصوصا واسه بچم،براش اتفاقی میفته؟!

خب باید سزارین کنی دیگه 

اونم پیگیر درمانش باش حتما

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ب دکترت بگو سزارینت کنن.. زگیل تناسلیه؟؟ ازمایش دادی ؟؟

چون تو بارداری سیستم ایمنی میاد پایین.زگیلا زود رشد میکنن و پیدا میشن.

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
ب دکترت بگو سزارینت کنن.. زگیل تناسلیه؟؟ ازمایش دادی ؟؟ چون تو بارداری سیستم ایمنی میاد پایین.زکیلا ...

زاتا سزارین هستم، مطمئن نیستم زگیل تناسلیه شایدم آنژیوکراتوم باشه چون فقط یه حالت خونی دارن که قبلا خودبخود ترکیدن رفتن زگیل خوشه ای هست پر از آب اینا هست واسه همین، البته این اواخر اینجوری شدن منم خیلی سنگین شدم واسه آزمایش رفتن اینا منتظرم این چند روز بدنیا بیاد ببینم چیکار کنم بخاطر بچه نگران بودم

زاتا سزارین هستم، مطمئن نیستم زگیل تناسلیه شایدم آنژیوکراتوم باشه چون فقط یه حالت خونی دارن که قبلا ...

اها نمیدونم خب ویزیت اخر ب دکتر نشون میدادی..نه برا بچه فکر نکنم مشکلی باشه..

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
اها نمیدونم خب ویزیت اخر ب دکتر نشون میدادی..نه برا بچه فکر نکنم مشکلی باشه..

میدونین اونقد بخاطر مسائل دیگه تویه بارداریم استرس کشیدم گفتم این اواخر اینم میگم وضیعتم بدتر میشه واسه همین نگفتم فقط نگرانیم بخاطر بچمه😔

میدونین اونقد بخاطر مسائل دیگه تویه بارداریم استرس کشیدم گفتم این اواخر اینم میگم وضیعتم بدتر میشه و ...

نگران نباش.منم استرس زیاد کشیدم تو بارداری.انشاالله خدا خودش حواسش ب فسقلیامون باشه..بسپر ب خدا..