2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه قرص مثلا چیش خوبه بخدا اسمش روش دیگه مواد مصنوعی سعی کن از مواد غذای ویتامیناتو بگیری و چیزای خ ...

مثلا چیا بخورم عزیزم؟ 

اخه طعم دهنمم جدیدا خیلی بده

مثلا چیا بخورم عزیزم؟  اخه طعم دهنمم جدیدا خیلی بده

من خودم خرما و گردو شیر میخورم اول صبح

بعدش صبحانه نیمرو ماست و پنیر 

نهارام بیشتر برنج و مرغ گوشت استفاده میکنم شامم همین طور

در طول روز دو بار میوه میخورم هر بار یه کاسه بزرگ 

انواع میوه هلو شلیل انگور شاتوت موز

بادام زمینی با کشمش میخورم

شیر موز زیاد درست میکنم

مغزیجات

باغذام سبزی و سالاد میخورم 

شمام امتحان کن خیلی بهتر از قرصو اینا

قبل بارداری فقط یه وعده میخوردم غذا بخدا

اما الان سه وعده فقطم مرغ و گوشت و برنج و ماکارونی میلم میکشه😐 شوهرمم میگه هوسات بد نیست!!! بد نگزره بهت 😅😅 کل هواسم پی خوردن تا بگه دلت چی میخواد میگم مرغ سوخاری  کباب  بختیاری🤣😂

من خودم خرما و گردو شیر میخورم اول صبح بعدش صبحانه نیمرو ماست و پنیر  نهارام بیشتر برنج و مرغ ...

ماشالا😂😍

ن بابا من کلا میلم ب هیچی نمیکشه از گوشت متنفر شدم حتی از بوشم بدم میاد

غذا زیاد دوس ندارم کلا بیشتر میوه و بستنی اینا میخورم

ماشالا😂😍 ن بابا من کلا میلم ب هیچی نمیکشه از گوشت متنفر شدم حتی از بوشم بدم میاد غذا زیاد دوس ند ...

😅😅 هنوز تنقلات نگفتم بخدا شیرینی بستنی و پفک و لواشک البته از اینا کم میخورم چون مفید نیست

سیلاکس تنبل کننده است  فقط پیدرولاکس مصرف کن که کلا برای جنین بی ضرره حتی در شیردهی مرتب و تن ...

سام ببخشید قرص هست؟من ماه نهم مشکلی نداره مصرف کنم؟دکترم میگه قرص اگه بخوری مستقیم ردی بچه اثر داره شربت اینام رو کارساز نیس.. موندم چیکار کنم

سام ببخشید قرص هست؟من ماه نهم مشکلی نداره مصرف کنم؟دکترم میگه قرص اگه بخوری مستقیم ردی بچه اثر داره ...

پیدرولاکس خیلی کم خطره حتی بچه هام میتونن بخورن ‌ و من به پسرم دایم میدم

توی بارداریمم مصرف کردم

اگر شماماه های اخرتونه دیگه باید پیاده روی هم شروع کنیدد

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
پیدرولاکس خیلی کم خطره حتی بچه هام میتونن بخورن ‌ و من به پسرم دایم میدم توی بارداریمم مصرف کردم ا ...

از ماه شش پیاده روی میکردم ولی الان نمیتونم اصلا .. نه ورزشهام رو درست میتونم انجام بدم نه پیاده روی ...  و ماسازهام مونده..خدا به خیر کنه

از ماه شش پیاده روی میکردم ولی الان نمیتونم اصلا .. نه ورزشهام رو درست میتونم انجام بدم نه پیا ...

اگر بارداری اولته اینقدر شل نگیر بعدش پدرت درمیاد جمع و جورکنی خودتو

امیدوارم سلامت فارغ شیla

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز