2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خوابم میاد ولی به منم گفتنن نمیشه تازه قرنیه ام هم نازکه اولش خیلی ناراحت شدم ولی دیگه چاره چیه ب ...

وات

بعضی از درها برای همیشه بسته میشن،بقیه به جاهای غیر قابل انتظار باز میشن❤️🤌اونقدر قوی باش که رها کنی،اونقدر عاقل باش که برای آنچه لایقش هستی صبر کنی😊

گفتی روانشناسی یاد دوستم افتادم، عاشق روانشناسی بود ولی الان حسابداره😐😂

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...
بیا گپ بزنیم،برقامون رفت کرک و پرمون ریخته من و بچه ها تنهاییم😬

چرا تو همه تاپیکا من و تو هستیم؟ 😂😂😂

متاسفانه کاربری خودم مهر تعلیق شد و ادمین نی نی سایت گفت فعلا برنمیگردونه منو ☹️ ⁩این کاربری مال رفیقمه و داده به من فعلا 🥺خودشم تو سایته با یه کاربری دیگه 💙 اگه از کامنتام ناراحت شدید بهم بگید از دلتون در بیارم 🧡
😅...راستش من حس میکنم از زندگیم انچنانی لذت نمیبرم😬 و اینکه تو ارتباط با دیگران ضعیفم🤕

اولی طبیعیه چون مشکلات زیاد شده واسه اکثرا،دومی هم باید تمرین کنی،شخصیت های قوی که میشناسی و ببینی چطور ارتباط میگیرن تو هم یاد بگیری

♡I'm a singer♡and I love music,someday,you will listen to a music by me♡
اولی طبیعیه چون مشکلات زیاد شده واسه اکثرا،دومی هم باید تمرین کنی،شخصیت های قوی که میشناسی و ببینی چ ...

باید وقت بذارم و تمرین‌کنم اگه از ادم متخصص یاد بگیرم بهتره

خوره های نی نی سایت من و توییم😂

😂🤭

متاسفانه کاربری خودم مهر تعلیق شد و ادمین نی نی سایت گفت فعلا برنمیگردونه منو ☹️ ⁩این کاربری مال رفیقمه و داده به من فعلا 🥺خودشم تو سایته با یه کاربری دیگه 💙 اگه از کامنتام ناراحت شدید بهم بگید از دلتون در بیارم 🧡
بله... با اینکه قیافه خوبی دارم ولی نمیدونم چرا اعتماد به نفس ندارم نه تو تیپ و نه تو عکس🤕💔

ببین تیپ و قیافه و اینا اصلا مهم‌نیست این موضوعو باید تو خودت حل کنی

چیزهای خیلی ارزشمند تری هستن تو دنیا که میشه به داشتنشون افتخار کرد تیپ و قیافه اصلا مهم نیست بع نظرم

پیج لیدی باس رو تو اینستا نگاه کن خیلی خوبه به نظر من

♡I'm a singer♡and I love music,someday,you will listen to a music by me♡